شرکت هوشمند سازان حرکت

پمپ وکیوم

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

پمپ وکیوم چیست؟ | آشنایی با مزایا و کاربردها و خرید این محصول در ماناموتور

امروزه در برخی از صنایع و فعالیت‌ها، لازم است که گاز، مایعات و .. از محیط خارج شوند که این کار به کمک پمپ وکیوم انجام می‌شود. این تجهیزات در انواع مختلف و با کاربردهای متفاوتی طراحی و تولید می‌شوند. همچنین برای تولید این پمپ‌ها از تکنولوژی‌های متفاوتی استفاده می‌شود که هر کدام از آن‌ها دارای مزایای خاصی هستند. در ادامه این مطلب از وب‌سایت ماناموتور با این محصول و کاربردهای آن آشنا خواهیم شد.

پمپ وکیوم چیست؟

پمپ وکیوم دستگاهی است که برای ایجاد خلا یا همان وکیوم سازی در یک سیستم استفاده می‎شود. به کمک این تجهیزات، می‌توان حتی مولکول‌های گاز را هم از یک سیستم خارج کرد. برای این موضوع پمپ‌های وکیوم، بین فضای مورد نظر و فضای خودشان یک اختلاف فشار ایجاد می‌کنند و مولکول‌های موجود در منطقه پر فشار، طبق خاصیتی که دارند، به سمت منطقه کم فشار حرکت می‌کنند. میزان قدرت موتور پمپ وکیوم، بر حسب میزان گازی که این پمپ‌ها از یک سیستم می‌توانند خارج کنند حساب می‌شود؛ بنابراین هرچقدر میزان مکش بیشتری داشته باشند از موتور قدرتمند‌تری نیز برخوردار هستند.

کاربرد پمپ وکیوم

پمپ وکیوم کاربردهای گوناگونی دارد و در هر صنعتی می‌توان یک نمونه از آن را پیدا کرد. یکی از نمونه‌های این تجهیزات که در اکثر خانه‌ها پیدا می‌شود، جارو برقی است. همچنین در بیمارستان‌ها برای انجام ساکشن پزشکی و در بخش‌های ریکاوری و اتاق عمل از این تجهیزات استفاده می‌شود و در برخی از بیمارستان‌ها، برای درمان بیماری‌های پوستی، درمان مشکلات اندامی و حجامت کاربرد دارد.

همچنین از این تجهیزات برای صنایع چاپ و ماشین آلات چاپ، چوب و روکش کاری و ماشین آلات CNC، در کارخانه‌های تولید و بسته بندی مواد غذایی، برای تزریق مایعات و یا بسته‌بندی محصولات غذایی، ساخت پلاستیک و لاستیک، آزمایشگاه‌ها، پالایشگاه‌ها، صنایع ریخته‌گری و خیلی از صنایع دیگر نیز استفاده می‌کنند.

مشتریان عزیز می‌توانند با توجه به نیازهای خود، انواع پمپ وکیوم را از فروشگاه ماناموتور خریداری کنند.

انواع پمپ‌های وکیوم

برای پمپ‌های وکیوم، تقسیم‌بندی‌های گوناگونی می‌توان در نظر گرفت اما به طور کلی این پمپ‌ها را می‌توان بر اساس موارد زیر دسته بندی کرد.

بر اساس فشار

برای دسته‌بندی انواع پمپ‌های وکیوم بر اساس فشار، می‌توان آن‌ها را به دو نوع پمپ‌های اولیه و پمپ‌های ثانویه یا تقویت کننده تقسیم بندی کرد. در این دسته بندی، تجهیزات در دسته‌های زیر تقسیم بندی می‌شوند.

  • با مقدار خلا پایین: فشار تا 1 تور
  • با مقدار خلا متوسط: فشار از 1 تا 3- 10 تور
  • با مقدار خلا بالا: فشار از 10.3 تا 7- 10
  • با مقدار خلا فوق‌العاده بالا: 7- 10تا 11- 10 تور
  • با مقدار خلا بی نهایت بالا: فشار کمتر از 11- 10

بر اساس ساختار

در دسته‌بندی بر اساس ساختار، پمپ وکیوم به سه دسته پمپ روغنی، آبی و خشک تقسیم می‌شود. در پمپ‌های آبی، از یک پروانه یا تیغه استفاده می‌کنند که چرخش مایع درون آن باعث ایجاد مکش و تخلیه می‌شود. در واقع وظیفه این دسته ایجاد خلاء با آب است. این دسته دارای راندمان کاری بسیار بالا و هزینه‌های نگهداری کمی است و به همین دلیل از آن‌ها برای صنایع بزرگ استفاده می‌کنند.

دسته دوم پمپ‌های وکیوم روغنی است که به وسیله روغن و یا هوا خنک می‌شوند. این دسته از پمپ‌ها به دلیل نوع ساختارشان برای صنایع متوسط بسیار کاربردی هستند و خود به دو نوع تقسیم می‌شوند. نوع تک مرحله‌ای با قطع جریان برق، عمل مکش را انجام می‌دهد و نوع دو مرحله‌ای که در صورت قطع جریان برق، تا مدتی می‌تواند خلا ایجاد کند.

دسته سوم، پمپ‌های خشک می‌باشند که به آن‌ها پمپ بدون روغن نیز گفته می‌شود. البته بیشتر از این دسته، برای صنایع سبک استفاده می‌شود و دارای عملکرد ساده‌ای هستند. برای ایجاد خلا توسط این پمپ‌ها، در یک سمت عملیات مکش صورت می‌گیرد و در سمتی دیگر هوا خارج می‌شود. از پمپ وکیوم خشک برای آزمایشگاه‌ها، دندان‌ پزشکی‌ها، سردخانه‌ها و همچنین صنایعی مانند چاپ و بسته بندی و ... استفاده می‌شود.

باید توجه داشته باشید که نمی‌توان گفت کدام یکی از این مدل‌ها، بهترین مدل پمپ وکیوم است، زیرا هر کدام با توجه به ویژگی‌های خاصی که دارند، کاربرد‌های متفاوتی نیز دارند. به طور مثال اگر شما نیاز به پمپی برای ایجاد خلا یا فرم‌دهی دارید، بهتر است از پمپ‌های روغنی استفاده کنید و اگر تنها نیاز به انتقال دارید، بهتر است از پمپ وکیوم آب در گردش یا رینگ آبی استفاده کنید.

عملکرد پمپ‌های وکیوم

همانطور که بیان شد، در محدوده‌های مختلف فشار، انواع مختلفی از پمپ‌ها نیز وجود دارند که از تکنولوژی‌های گوناگونی برای تخلیه گاز‌ها و ایجاد خلا استفاده می‌کنند. اما صرفه نظر از نوع ساختار و طراحی، همگی کارکرد یکسانی دارند. پمپ وکیوم مولکول‌های هوا و گازهای دیگر را از داخل محفظه مورد نظر پاک می‌کند. برای انجام این امر، از چندین سبک پمپ برای ایجاد خلا در یک سیستم استفاده می‌شودکه به صورت ردیفی کار کرده و هر کدام در یکی از بخش‌های سیستم خلا ایجاد می‌کند. البته لازم به ذکر است، اگر مولکول‌های گاز ورودی، با سطح سردی برخورد داشته باشند، به گاز متراکم تبدیل شده و در نهایت به صورت مایع از بین خواهند رفت.

مزایای پمپ وکیوم

از مزایای پمپ‌‌های وکیوم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • دقت بسیار بالا
  • عدم وجود نشتی گاز
  • افزایش سرعت و راندمان کاری صنایع مختلف
  • جابه‌جایی و مکش ضایعات اردوگاه‌های زیرزمینی
  • کنترل بوی ناشی از انتقال ضایعات و مواد بیو-سالید
  • قابلیت انتقال مواد سمی و خطرناک

برندهای معتبر تولید کننده پمپ وکیوم

همانطور که بیان شد، پمپ‌های وکیوم در تمامی صنایع کاربرد دارند و استفاده از آن‌ها در دنیای امروزی، به نوعی ضروری شده است. به همین دلیل شرکت‌های بسیار زیادی در سراسر دنیا اقدام به تولید این محصول کرده‌اند و محصولات خود را در سطح جهانی عرضه می‌کنند. شاید یکی از دغدغه‌های اصلی برای خرید هر محصولی، انتخاب برند آن باشد. البته عوامل زیادی مانند تعمیرپذیری و موجود بودن قطعات یدکی بر روی انتخاب یک برند تاثیرگذار هستند. در ادامه برخی از معتبرترین برند‌های تولید کننده انواع پمپ وکیوم را معرفی می‌کنیم.

برند WOOSUNG

پمپ وکیوم وسونگ، برای اولین بار در سال 1976 در کشور کره تولید شد. این کمپانی در استان جیجو کره جنوبی قرار دارد و یکی از معتبرترین تولیدکنندگان پمپ‌های وکیوم در جهان می‌باشد. از محصولات این شرکت می‌توان به موارد زیر اشاره کرد.

  • پمپ وکیوم روغنی
  • پمپ وکیوم خشک
  • پمپ وکیوم بوستر

برند LEYBOLD

کمپانی لیبود در سال 1850 به عنوان اولین شرکت تولید کننده پمپ‌های وکیوم، در کشور آلمان تولید شد و امروزه به عنوان یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تولید کننده این تجهیزات تبدیل شده است. محصولات تولید این شرکت در سه دسته‌بندی که در بخش‌های قبلی بیان شد و سری‌های مختلف تولید می‌شود و تمامی نیاز‌های صنایع مختلف را پوشش می‌دهد.

برند HBS

یکی دیگر از تولید کنندگان این تجهیزات، برند HBS است که به پمپ‌های هامر نیز مشهور هستند. شرکت ژجیانگ به طور تخصصی بر روی تولید انواع پمپ‌ها خشک و روغنی فعالیت می‌کند. محصولات این برند به علت کیفیت بالا و استفاده از تکنولوژی‌های روز دنیا برای تولید تجهیزات خود، در دنیا معروف هستند. انواع پمپ‌های وکیوم هامر در 6 سری تولید می‌شوند که هر کدام از این سری‌ها، مدل‌های متنوع با سایز‌ها و مشخصات فنی متفاوتی دارند.

انتخاب پمپ وکیوم مناسب

حال که با پمپ وکیوم و کاربردهای آن آشنا شدید، بهتر است قبل از خرید این محصولات حتما درباره کارایی و ویژگی‌های خاص این تجهیزات تحقیق انجام دهید و پمپ متناسب با نیازهای خود خریداری کنید. برای اینکه پمپ وکیوم متناسب با نیازهای خود را انتخاب و خریداری کنید، می‌توانید با کارشناسان مجموعه ما تماس بگیرید و نیاز‌های خود را با آن‌ها در میان بگذارید تا در این زمینه شما را راهنمایی کنند.

نکات مهم برای استفاده از پمپ وکیوم

پمپ‌های وکیوم نیز مانند تمامی تجهیزات پس از گذشت مدت زمانی نیاز به سرویس و تعمیر دارند. به طور مثال تیغه و یا پروانه پمپ‌های روغنی و خشک باید بعد از گذشت زمانی مشخص تعویض شوند. یکی از نکاتی که برای افزایش طول عمر این پمپ‌ها باید به آن دقت داشته باشید، این است که حتما قبل از شروع فرآیند ایجاد خلا، دستگاه را به مدت 20 الی 30 دقیقه به سیستم مورد نظر متصل نکنید و بگذارید آزادانه کار کند تا گرم شود. به هیچ عنوان نباید بخش خروجی این تجهیزات را مسدود کنید، زیرا در این صورت فشار پمپ بیش از حد بالا رفته و باعث خرابی آن می‌شود.

مزایای خرید پمپ وکیوم از فروشگاه ماناموتور

فروشگاه ماناموتور به منظور تامین نیاز‌های بازار، زمینه فروش انواع پمپ وکیوم را فراهم کرده است. مشتریان عزیز می‌توانند با مراجعه به وب‌سایت ماناموتور درباره انواع پمپ‌های وکیوم اطلاعات کسب کرده و بعد از مقایسه انواع پمپ‌ها با یکدیگر، با انتخاب روش پرداخت و ارسال، ثبت سفارش کنند. به علاوه ماناموتور تضمین می‌دهد که در سریع‌ترین زمان ممکن محصول مورد نظر به دست مشتریان خواهد رسید.

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

2 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 2 مجموع کل: 2 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

2 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما