شرکت هوشمند سازان حرکت

PLC پی ال سی

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

قیمت PLC به چه مواردی بستگی دارد

قیمت پی ال سی به صورت طبیعی به عوامل متعددی بستگی دارد. این موضوع کاملا قابل انتظار است که هرچه کیفیت این واحد بالاتر باشد، قیمت آن نیز بالاتر خواهد رفت. کیفیت بالاتر یک اصطلاح کلی است که می تواند کیفیت اجزای سازنده، برند و ویژگی های فنی هر کنترلر را شامل شود. عوامل مهم در تعیین قیمت یک واحد کنترلر منطقی منطقی برنامه پذیر در همین قسمت بررسی می شوند.

پی ال سی

برند سازنده

در تمام ابزارآلات صنعتی، برند سازنده یک عامل بسیار مهم در تعیین قیمت محصول است. پی ال سی نیز از این موضوع خارج نیست. برندهای مختلفی در سراسر جهان خصوصا قاره اروپا اقدام به تولید این کامپیوتر صنعتی می کنند. هریک از برندها سعی می کنند تا با ارائه فناوری های نوین و ویژگی های فنی قدرتمندتر، بخش بزرگتری از بازار را تصاحب کنند.

 البته شهرت برند نیز تاحدودی می تواند در قیمت آن تأثیر داشته باشد. مثلا برند مطرح و شناخته شده ای مانند زیمنس در سال های اخیر توانسته محبوبیت و شهرت بیشتری بدست بیاورد. این امر مستقیما روی تقاضای خرید و در نهایت قیمت پی ال سی زیمنس تأثیر داشته است.

دلتا

دلتا یکی از مشهورترین برندهای تولیدکننده انواع پی ال سی است که دفتر مرکزی آن در کشور تایوان قرار دارد. این شرکت سابقه ای طولانی در تولید انواع تجهیزات صنعتی دارد. پی ال سی سری DVP دلتا در کاربردهای سرعت بالا عملکرد مناسب و پایداری در انواع سیستم های اتوماسیون صنعتی دارد.

پی ال سی دلتا

این سری علاوه بر مقرون به صرفه بودن و کارآیی بالا، پتانسیل ارتباطی قدرتمندی نیز برای وصل شدن به خارج سیستم دارد. سری AH دیگر رده محصولی است که کنترلرهایی با قدرت عملکردی بالا برای کاربردهای سنگین معرفی می کند. سری AS نیز انواعی از واحدهای مختلف پی ال سی چندمنظوره را برای کار با انواع تجهیزات خودکار معرفی می کند. محصولات این سری مجهز به کنترل حرکتی EtherCAT/CANopen هستند و از آن ها در صنایع چاپ، بسته بندی، نساجی و صنایع دارویی استفاده می شود.

امرن

Omron یا امرن یک تولیدکننده ژاپنی است که طیف وسیعی از کنترلرهای مخصوص سیستم های اتوماسیون صنعتی را تولید می کند. محصولات این شرکت علاوه بر ژاپن و قاره آسیا، در قاره آمریکا و اروپا نیز به فروش می رسند. به همین دلیل است که این برند در کشورهای مختلف جهان دفتر فروش دارد.

پی ال سی امرن

پی ال سی های تولیدی این شرکت در سه دسته مختلف و متفاوت Rack، Modular و Compact تولید و عرضه می شوند. محصولات این شرکت در تیپ های مختلف از جمله CJ2، CP1L، CP1E، CP1H، CP2E و ... تولید می شوند که دارای حداکثر ورودی/خروجی های متنوعی (I/O) هستند.

ال اس

دیگر تولیدکننده شرقی انواع کنترلرهای PLC شرکت ال اس کره جنوبی است. این شرکت از نظر تاریخی بیش از 4 دهه سابقه فعالیت در زمینه اتوماسیون صنعتی را دارد. انواع پی ال سی های تولیدی این شرکت در سال های اخیر در تیپ های مختلف تولید و عرضه شده اند. برخی از مشهورترین محصولات و سری‌ های کنترلر منطقی ال اس عبارتند از سری XGT (XGK, XGI, XGR)، سریXGB ، سری Smart I/O و سریGLOFA-GM .

زیمنس

برند آلمانی و مشهور زیمنس در ایران و سراسر دنیا یکی از محبوب ترین انتخاب ها برای تهیه ابزار و تجهیزات مورد نیاز اتوماسیون صنعتی است. این شرکت آلمانی باسابقه در سال های گذشته توانسته است تا سهم عظیمی از نیاز بازار به انواع کنترلرها را تأمین کند. اعتبار این برند به شکل فوق العاده ای همچنان بالاست.

پی ال سی زیمنس

کنترلرهای SIMATIC زیمنس چیزی فراتر از یک کنترلر معمولی برای ابزارهای صنعتی هستند. عملکردها و قابلیت های جدید همواره در محصولات جدید این شرکت لحاظ می شود تا انواع واحدهای پی ال سی زیمنس همواره در بازار جزو جذاب ترین انتخاب ها باشند.

فتک

این برند از بدو تأسیس خود در تایوان در سال 1992، کنترلرهای پی ال سی را در رده محصولات خود داشته است. ثبات عملکردی و اطمینان بالای به محصول از جمله ویژگی هایی است که فتک در حال کار بر روی آن ها در انواع کنترلر PLC خود است. کنترلرهای فوق در برند FATEK در حال حاضر در دو گروه مستقل و متفاوت تولید و عرضه می شوند. سری FBs و سری های B1 / B1z / HB1 در حال حاضر در فتک روی خط تولید هستند.

نوع و تعداد ورودی و خروجی

دستگاه های پی ال سی به طور کلی دو نوع ورودی یا خروجی دارند؛ ترانزیستوری و رله ای. خروجی های رله ای کاربردهای بیشتری دارند و هم برای سیگنال آنالوگ و هم سیگنال دیجیتالی قابل استفاده هستند. ضمنا این نوع خروجی برای جریان های متناوب و مستقیم قابل استفاده است.

برخلاف نوع رله ای، پی ال سی های ترانزیستوری تنها با جریان برق مستقیم قابل استفاده هستند. قابلیت جریان دهی در این نوع از ورودی و خروجی می تواند تنها نقطع ضعف فنی این نوع باشد. اما در نوع رله ای سرعت پایین، استهلاک بالا و تأخیر در خروجی قابل توجه است.

بسته به کیفیت نوع ورودی و خروجی و همچنین تعداد آن ها، قیمت پی ال سی ممکن است متفاوت باشد. بنابراین باید این مورد را نیز به عنوان یک عامل مؤثر همیشه مد نظر داشت.

ورودی و خروجی پی ال سی

شبکه های ارتباطی

شبکه ارتباطی معروفی که در اکثر سیستم های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد و البته PLC ها هم از این قاعده مستسنا نیستند شبکه مدباس (MODBUS) می باشد؛ این شبکه به سه زیر شبکه اصلی با نام های RS232، RS485 و RS422 تقسیم می شوند که دو زیر شبکه اول کاربرد های بسیار بیشتری از مورد آخر دارند. این شبکه ارتباطی به خاطر قیمت بسیار پایین و فراوانی تقریبا در 90 درصد شبکه های صنعتی کاربرد دارد؛ اما بدون مشکل هم نیست. این شبکه در فاصله های کم و سرعت های پایین کاربرد دارد.

شبکه ارتباطی دوم که امروزه در حال گسترش است و روز به روز استفاده از آن در قطعات صنعتی بیشتر می شود شبکه اترنت (ETHERNET) است. این شبکه ارتباطی به خاطر سرعت بالای خود و همچنین استفاده در فواصل زیاد بسیار ارزشمند تر از شبکه قبلی است.

شبکه های دیگری از جمله کن اپن، پروفیباس و... هم هستند که از اترنت و مدباس کمتر استفاده می شوند. برای مثال از شبکه پروفیباس در محصولات زیمنس استفاده میشود.

شمارنده ها و پالس های خروجی سرعت بالا

تعداد شمارنده های انکودر از دیگر مشخصات فنی مهم و تعیین کننده در قیمت دستگاه فوق است. هرچه شمارنده ها و پالس های خروجی سرعت بالا که برای فرمان به سروو موتور ها و استپ موتور ها کاربرد دارد بیشتر باشند، عملکرد و قیمت دستگاه نیز افزایش پیدا می کند.

بخش های تشکیل دهنده PLC

PLC نوعی کامپیوتر دقیق و برنامه‌ ریزی شده برای کنترل فرآیندهایی ویژه عموما در صنایع سنگین و بزرگ است. البته این کنترلر در بسیاری از صنایع خرد و متوسط دیگر نیز کاربرد دارد. اما عمده به‌کارگیری آن در صنایعی مانند فلز، خودرو و نفت و گاز است.

عملکرد پی ال سی

اگر بخواهیم به صورت ساده این وسیله را شرح دهیم، پی ال سی از سه واحد مختلف تشکیل شده است:

  • واحد ورودی
  • واحد پردازش
  • واحد خروجی

در این مقاله سعی می کنیم تا درباره اجزای یک پی ال سی، عملکرد آن ها و سایر مباحث فنی مربوط به آن ها صحبت کنیم. همچنین در ادامه مقاله بررسی کاملی بر قیمت پی ال سی، بازار تجاری، برندهای موجود در ایران و سایر موضوعات مهم درباره خرید این ابزار مهم صنعتی خواهیم داشت. بنابراین تا پایان این مقاله با ماناموتور همراه باشید.

واحد کنترل PLC و کاربرد آن در عمل

یک موتور الکتریکی را تصور کنید که با یک یا مجموعه ای از کلیدها روشن، خاموش و به طور کلی کنترل می شود. برای انجام این کار ابتدا باید برنامه ای مخصوص برای کنترل نوشته شود. سپس این برنامه از رایانه به واحد پردازنده سیستم منتقل شود. حال واحد پردازنده در نقش واسط می تواند ورودی و خروجی سیستم را با استفاده از برنامه نوشته شده به هم متصل کند.

حالا می توان به راحتی کلیدها را به ورودی سیستم و موتور الکتریکی را به خروجی آن متصل کرد. در این حالت می توانیم فرآیند روشن یا خاموش کردن و کنترل موتور را با استفاده از کلیدها انجام دهیم. اجازه دهید مجموعه ورودی، پردازنده و خروجی را در این مثال یک پی ال سی بنامیم. در چنین سیستمی با فشاردادن کلید، یک سیگنال برای واحد ورودی PLC ارسال می شود. واحد ورودی این سیگنال را به واحد پردازنده یا همان CPU ارسال می کند.

اما نکته مهم اینجاست که سیگنال ورودی برای واحد پردازنده باید قابل فهم باشد. زیرا واحد پردازنده یک برنامه کامپیوتری است و هر ورودی را متوجه نمی شود. بنابراین باید نوع ورودی برای آن قابل فهم و تعریف شده باشد. بنابراین سیگنال ارسالی باید تبدیل به یک کد قابل فهم شود تا پردازنده بتواند داده های دریافتی از ورودی را آنالیز کند.

حال واحد پردازش سیگنال های تحلیل شده را به واحد خروجی ارسال می کند. واحد خروجی مجددا این اطلاعات را از نوعی کد به سیگنال تبدیل می کند. سیگنال نهایی به موتور ارسال می شود و باعث روشن یا خاموش شدن موتور و یا هر نوع فرمان دیگری بر اساس دستور کلید می شود.

بر این اساس، کنترلر فوق برای محیط های صنعتی با شرایط کاری سخت مانند غبار غلیظ، اختلاف دمای بالا، ارتعاشات شدید، رطوبت بالا و... ساخته شده است و کاربردهای زیادی دارد که از مهم ترین آن ها می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • نظارت و کنترل فرآیند تولید
  • کنترل سنسورها
  • نظارت، تعریف و اجرای دستورات سیستم های مختلف
  • کنترل و نظارت سیستم های ساختمانی
  • سیستم های کنترل ایمنی
  • آسانسور و پله برقی
  • صنایع شیشه سازی
  • صنایع کاغذ
  • صنایع سیمان
  • خودروسازی
  • صنایع فلزی
  • صنایع نفت و گاز

معایب و مزیت های استفاده از پی ال سی

استفاده از یک سیستم کنترلر منطقی قابل برنامه ریزی مزایای متعددی دارد که در این قسمت تعدادی از آن ها را بیان کرده ایم:

  • مقاومت در برابر لرزش، دما، رطوبت و غبار
  • المان های ارتباطی متعدد
  • امن و کم هزینه
  • زمان اسکن و عملکرد بسیار سریع
  • قابلیت به کارگیری در طیف وسیعی از کاربردهای کنترلی
  • توان محاسباتی بالا
  • محاسبه و برآورد هزینه
  • کاهش زمان اجرای پروژه
  • سازگاری با تغییرات خط تولید

درکنار این مزایا، استفاده از چنین سیستم کنترلی می تواند مزایا و معایبی هم داشته باشد. تعدادی از این عوامل منفی عبارتند از:

  • نیاز به یادگیری و آموزش پی ال سی باتوجه به جدیدبودن به کارگیری گسترده آن در صنایع
  • محدودیت فعالیت در دما و ارتعاشات بالا
  • نیاز به تجهیزات امنیتی اضافه

با این وجود اما بازهم مزایای این وسیله الکتریکی خصوصا در صنایع سنگین به معایب آن غلبه می کند و اکثر فعالان این حوزه از آن استفاده می کنند. اما از طرفی برخی آموزش ها برای درک صحیح و کامل نحوه کار با این ابزار نیاز است؛ که از مهم ترین آن ها می توانیم به آموزش نرم افزار پی ال سی اشاره کنیم.

نرم افزار PLC های مختلف

برندهای مختلف ممکن است برای ساماندهی و عملکرد صحیح واحدهای پی ال سی، نرم افزارهای مختلفی روی آن ها نصب کنند. یعنی هر برند ممکن است از نرم افزاری متفاوت استفاده کند. برای مثال برند چینی دلتا برای محصولات خود از نرم افزار پی ال سی دلتا با نام ISPSoft استفاده می کند یا برای برنامه نویسی PLC های زیمنس از نرم افزار SIMATIC Manager  استفاده می شود. ابزارهای پنج گانه برنامه ریزی مانند LD، FBD و SFC در این برنامه، امکانات خاصی در اختیار کاربران خود قرار می‌ دهد.

برای دانلود نرم افزار PLC خریداری شده بهتر است از سایت خود شرکت های توسعه دهنده استفاده نمایید زیرا این شرکت ها نرم افزار را در سایت خود به روز نگه می دارند. شما عزیزان می توانید برای دانلود نرم افزار PLC فقط کافی است که با فرمت Download software name PLC در گوگل سرچ کرده و به دنبال شرکت تولید کننده آن بگردید.

برنامه نویسی PLC

برنامه نویسی PLC

خطوط تولید صنایع مختلف در سراسر جهان امروزه به صورت گسترده از پی ال سی استفاده می کنند. به همین دلیل است که یادگیری و آموزش نرم افزار برنامه نویسی PLC اهمیت زیادی دارد. بنابراین متخصصان و برنامه نویسانی باید در خطوط تولید مختلف برای اموری مانند پشتیبانی و توسعه در کنار این سیستم ها حضور داشته باشند.

آموزش زبان های مختلف برنامه نویسی ابزار کنترلر فوق از جمله زبان کد نویسی، لدر دیاگرام، فلوچارتی و بلوکی این امکان را به توسعه دهنده می دهد تا بدون هیچ دغدغه و نگرانی، پشتیبانی از کنترلر را انجام دهد.

در بین تمامی زبان ها از لدر دیاگرام و بلوکی به علت سادگی و نزدیکی به محیط های صنعتی استفاده بیشتری می شود.

کتاب ها و آموزش پی ال سی

همانطور دیدید به دلیل نوع عملکرد کامپیوتری و تخصصی یک واحد پی ال سی به متخصصانی نیاز است تا کار با این دستگاه را یاد گرفته باشند. به همین دلیل است که تاکنون آموزش های زیادی در حوزه پی ال سی در قالب، کتاب، PDF، صوت و فیلم منتشر شده است که می توانند مراجع مناسبی برای یادگیری باشند.

برنامه نویسی پی ال سی

ماناموتور ضمن اعلام آمادگی برای تأمین انواع پی ال سی در برندهای مختلف در ایران با قیمت کارخانه، آماده مشاوره دقیق درباره آموزش های پی ال سی به شما مشتریان عزیز و توسعه دهندگان است. کارشناسان خبره این مجموعه می توانند منابع مناسب و مفیدی برای آموزش ها در اختیار شما قرار دهند. همچنین برای خرید PLC بر اساس کاربرد مد نظر شما کافی است تا با ارائه مشخصات کاربرد خود با کارشناسان ما در ارتباط باشید.

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

156 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 156 کالا
  1. PENTAX-PCG2-32T-A
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-32T-A
    ‎4,302,000 تومان
  2. DELTA-DVP-28SA211-T
    PLC مدل 28SA211 ترانزیستوری دلتا
    ‎8,541,000 تومان
  3. DELTA-DVP-14SS211-R
    PLC مدل 14SS211 رله ای دلتا
    ‎3,449,000 تومان
  4. DELTA-DVP-14SS211-T
    PLC مدل 14SS211 ترانزیستوری دلتا
    ‎3,449,000 تومان
  5. DELTA-DVP-12SA211-T
    PLC مدل 12SA211 ترانزیستوری دلتا
    ‎6,929,000 تومان
  6. PENTAX-PCS2-14R
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCS2-14R
    ‎2,232,000 تومان
  7. PENTAX-PCG2-32R-D
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCG2-32R-D
    ‎3,969,000 تومان
  8. PENTAX-PCG2-32T-D
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-32T-D
    ‎3,969,000 تومان
  9. PENTAX-PCG2-14P-D
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-14P-D
    ‎2,484,000 تومان
  10. PENTAX-PCG2-16R-D
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCG2-16R-D
    ‎2,430,000 تومان
  11. PENTAX-PCG2-16T-D
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-16T-D
    ‎2,430,000 تومان
  12. PENTAX-PCG2-32R-A
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCG2-32R-A
    ‎4,302,000 تومان
  13. PENTAX-PCG2-60R-A
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCG2-60R-A
    ‎7,083,000 تومان
  14. PENTAX-PCG2-60T-A
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-60T-A
    ‎7,083,000 تومان
  15. PENTAX-PCG2-24T-A
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-24T-A
    ‎3,645,000 تومان
  16. PENTAX-PCG2-40T-A
    PLC پنتاکس ترانزیستوری NPN مدل PCG2-40T-A
    ‎4,968,000 تومان
  17. PENTAX-PCG2-40R-A
    PLC پنتاکس رله ای مدل PCG2-40R-A
    ‎4,968,000 تومان
  18. PENTAX-PSE-32R
    PLC پنتاکس رله ای مدل PSE-32R
    ‎3,420,000 تومان
  19. PENTAX-PSE-16YR
    PLC پنتاکس رله ای مدل PSE-16YR
    ‎2,097,000 تومان
  20. PENTAX-PSE-16R
    PLC پنتاکس رله ای مدل PSE-16R
    ‎1,881,000 تومان
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

156 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما