شرکت هوشمند سازان حرکت

موتور گیربکس کوچک

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

موتور گیربکس کوچک

موتور گیربکس بخش کلیدی در طراحی بسیاری از سیستم‌های صنعتی است. برای کنترل سرعت و افزایش قدرت موتورهای الکتریکی، نیاز به استفاده بهینه از انواع موتور گیربکس‌دار نیاز داریم. البته سایز، توان و حتی تعداد دور الکتروموتور گیربکس‌دار باید با شرایط حاکم بر سیستم همخوانی داشته باشد. موتور گیربکس سایز کوچک نمونه کاملاً کاربردی است که برای طراحی عموم سیستم‌های کوچک صنعتی، سیستم‌های رباتیک، تجهیزات خانگی و ساختمانی و… استفاده می‌شود.

موتور گیربکس سایز کوچک طیف بزرگی از انواع محصولات را شامل می‌شود که از نوع کوپل شدن بخش موتوری در کنار بخش مکانیکی گیربکس تشکیل شده‌ است. گیربکس بخشی از ساختار طراحی و حتی بدنه این نوع قطعات محسوب شده که وظیفه دارد تا در ابعادی کوچک سرعت بالای موتور را مهار کرده و قدرتی مناسب را در اختیار ما قرار دهد. قیمت موتور گیربکس نیز به فاکتورهایی از قبیل سایز، ولتاژ کاری موتور، قدرت، قابلیت تولید گشتاور و... بستگی دارد.

انواع موتور گیربکس سایز کوچک

تنوع طراحی و قابلیت‌های کاربردی موتور گیربکس کوچک قوی گسترده است. این سیستم‌های ساده الکترومکانیکی در سطح راه‌اندازی تجهیزات ساختمانی تا صنعتی کارایی دارند. بخش بزرگی از انواع این محصولات در دسته‌بندی موتور گیربکس‌دار صنعتی قرار می‌گیرند.

انواع مدل‌های صنعتی و یا نمونه‌های ساده‌تر برای طراحی تجهیزات خانگی را براساس نوع ولتاژ راه‌اندازی موتور آنها، دسته‌بندی می‌کنند. عموم مدل‌های گیربکس کوچک با استفاده از موتور الکتریکی ۱۲ ولت DC طراحی شده‌اند که معمولاً در سطح توان پایین هستند؛ اما برای ساخت نمونه‌های قدرتمندتر از موتور گیربکس‌دار ۲۲۰ ولت کوچک استفاده می‌شود. معمولاً برای طراحی سیستم‌های ساده و کوچک مثلاً سیستم‌های رباتیک از دینام گیربکس کوچک ۱۲ ولت DC استفاده ‌شده و برای ساخت سیستم‌های قدرتمند با ابعاد صنعتی از موتور گیربکس‌دار صنعتی استفاده می‌شود.

موتور گیربکس کوچک

مشخصات فنی موتور گیربکس سایز کوچک

ولتاژ، نسبت تبدیل، سرعت شفت خروجی و در نهایت گشتاور نامی همگی از جمله فاکتورهای تعیین‌‌کننده در مشخصات فنی موتور گیربکس سایز کوچک هستند. عموم مدل‌های طراحی ‌شده دینام گیربکس کوچک از نوع ۱۲ ولت DC بوده است. با این ‌وجود مدل‌های ۲۲۰ ولت AC نیز کاربردهای گسترده صنعتی دارند.

نسبت تبدیل، فاکتور تعیین‌‌کننده سرعت و تعداد دور بدون بار شافت خروجی گیربکس دینام است. انواع گیربکس کوچک را در سرعت‌های بسیار پایین 3.2 دور بر دقیقه تا سرعت‌های نسبتاً بالای ۴۵۰ دور بر دقیقه طراحی می‌کنند. به ‌طور کلی برای رسیدن به سرعت‌های پایین‌تر و قدرت چرخش بالاتر باید از بخش گیربکس بزرگتر و قدرتمندتری استفاده شود.

گشتاور نامی مهمترین فاکتور تعیین‌کننده در مشخصات فنی الکتروموتور گیربکس‌دار کوچک است. گشتاور معیار بررسی قدرت عملیاتی است و براساس آن می‌توان قابلیت‌های کاربردی موتور گیربکس کوچک را ارزیابی کرد. هر اندازه بخش گیربکس بزرگتر و با به‌کارگیری چرخ‌دنده‌های قوی‌تر ساخته ‌شده باشد، قاعدتاً سرعت خروجی کاهش پیدا کرده اما به گشتاور یا همان قدرت گیربکس کوچک افزوده خواهد شد. گشتاور نامی مهمترین معیار در هنگام خرید گیربکس کوچک است. در عین ‌حال لازم است تا فاکتورهای کلیدی دیگری از قبیل ابعاد گیربکس دینام، جریان نامی، قطر شافت خروجی، طول شافت و تکنیک اتصال شافت را بررسی کنید.

کاربردهای موتور گیربکس سایز کوچک

کاربردهای موتور گیربکس گسترده ‌است. در هر سیستم صنعتی و یا تجهیزات ساختمانی و… که نیاز به تغییر سرعت، کنترل سرعت و در نهایت افزایش قدرت و گشتاور باشد، لازم است تا یکی از همین مدل‌های الکتروموتور گیربکس‌دار را انتخاب کنید. این گیربکس‌ها برای کوپل شد با انواع الکتروموتور کوچک طراحی شده‌اند.

بیشترین کاربرد موتور گیربکس در مصارف صنعتی و طراحی ماشین‌آلات با کارکرد دقیق است. عموماً از موتور گیربکس‌دار ۲۲۰ ولت کوچک برای طراحی ماشین‌آلات صنعتی با حرکت و یا کنترل دقیق استفاده می‌کنند. سیستم‌های اتوماسیون، سیستم‌های مبتنی بر حرکت از قبیل CNC و سیستم‌های رباتیک صنعتی و… از جمله موارد کاربردی هستند. در عین ‌حال از الکتروموتور گیربکس‌دار کوچک برای طراحی عموم سیستم‌های رباتیک استفاده می‌شود. سری مدل‌های ۱۲ ولت DC بهترین گزینه برای طراحی بازوهای متحرک سیستم‌های رباتیک سیار هستند. سیستم‌های انتقال نیرو، تجهیزات سیار کارگاهی و ساختمانی، ماشین‌آلات کوچک ساختمانی و… همگی از جمله کاربردهای موتور الکتریکی گیربکس‌دار محسوب می‌شوند.

دسته‌بندی توان انواع گیربکس کوچک

تنوع طراحی موتور الکتریکی گیربکس‌دار بسیار زیاد است. این تجهیزات در مدل‌های بسیار کوچک در حد چند دهم کیلووات تا مدل‌های قدرتمند صنعتی طراحی می‌شوند. موتور گیربکس کوچک ۳ اسب قوی‌ترین مدل است. از طرفی قیمت موتور گیربکس ۳ اسب به نسبت بالاتر از دیگر توان‌ها بوده که با توجه به‌ سرعت و گشتاور نامی محاسبه می‌شود. اما در کل عموم مدل‌های ۳ اسب از نوع ۲۲۰ ولت تکفاز و یا سه‌فاز هستند.

موتور گیربکس یک اسب الی ۲ اسب بیشترین کاربرد را دارند. عموم مدل‌های موتور گیربکس‌دار دور بالا را از سری مدل‌های توان ۱ اسب و یا ۲ اسب با نصب موتور DCطراحی می‌کنند. در عین ‌حال انواع این دسته‌بندی بر اساس مدل‌های تکفاز و یا سه‌فاز تفکیک شده‌اند. توان، فاکتور تعیین‌‌کننده قیمت موتور گیربکس است. تا جاییکه معمولاً قیمت موتور گیربکس سه‌فاز از مدل‌های تکفاز و در توان‌های گوناگون بالاتر است.

موتور گیربکس کوچک

راهنمای خرید گیربکس کوچک

برای خرید گیربکس کوچک لازم است که به عوامل گوناگون توجه کنید. در قدم اول مهم است که نوع نیاز خود را دقیقاً بررسی کرده و مطمئن باشید که به الکتروموتور دور پایین و یا موتور گیربکس‌دار دور بالا نیاز دارید. در قدم بعدی ابعاد گیربکس کوچک الکتروموتور را بررسی کنید. در گام‌های بعدی به اطلاعات کاربردی دیگر از قبیل گشتاور نامی، سرعت نامی، نوع ولتاژ و... نیاز دارید. قیمت موتور گیربکس صنعتی فاکتور تعیین ‌کننده دیگری است که قاعدتاً در هر حالتی مورد توجه جدی قرار می‌گیرد. این تجهیزات کاربرد گسترده در سیستم های اتوماسیون صنعتی دارند و برای انتخاب صحیح می توانید از خدمات مشاوره ای ما در گروه مانا موتور استفاده کنید.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

91 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 91 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

91 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما