شرکت هوشمند سازان حرکت

موتور برق

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

پاسخ به سوالاتی که خرید موتور برق را برای شما تضمین می کند!

موتور برق یکی از ابزارهای پرکاربرد صنعتی و خانگی است که انرژی مکانیکی را به انرژی برق تبدیل می کند. این وسیله در سال های اخیر کاربرد پررنگ تری در زندگی معمولی مردم پیدا کرده است. قطعی برق در سال های اخیر در ایران، موجب شده است تا مراکز مسکونی و صنعتی بسیاری برای تأمین برق خود هنگام قطعی سراسری، به ابزارهایی مانند مولد برق و یو پی اس روی بیاورند.

انواع موتور برق

در این مطلب قصد داریم تا به صورت جامع و کامل این وسیله را در انواع مختلف بررسی کنیم. همچنین قیمت دینام تولید برق همراه با فرآیند خرید تضمینی آن به صورت کامل برای شما تشریح می شود.

اگر با موتورهای برق آشنایی نداشته باشید، باید برای خرید آن دقت و زمان بیشتری به خرج دهید. سؤالاتی در مورد این دستگاه و نحوه عملکرد آن وجود دارد که می تواند کمک شایانی به درک شما برای خرید آن کند. پاسخگویی به این سؤالات تا حد زیادی می تواند باعث روشن شدن ابهامات ذهنی شما در خصوص نحوه عملکرد و خرید مولد برق شود.

چه سوختی در دسترس دارید؟

اولین سؤال، سوختی است که می توانید از آن برای تغذیه موتور برق استفاده کنید. در بسیاری از مناطق روستایی دسترسی به نفت و گازوئیل آسان‌تر از سایر انواع سوخت ها است. همچنین در فضاهای شهری نیز عکس این موضوع صادق است. یعنی دسترسی به بنزین بسیار ساده تر از سایر انواع سوخت است. اولین نکته این است که مکانی که می خواهید دینام تولید برق را در آن به کار بگیرید، به چه سوختی آسان تر دسترسی دارد؟

نکته بعدی در مورد سوخت این است که قیمت و هزینه مصرف سوخت باید در نظر گرفته شود. یعنی باید بدانید که سوخت های گران تر مانند بنزین می توانند در صورت ساعات مداوم کار موتور، هزینه زیادی برای شما ایجاد کنند. این عامل نیز به صورت مستقیم روی انتخاب نوع موتور برق مد نظر شما تأثیر خواهد گذاشت.

برخی انواع موتورهای برق نیز وجود دارند که دو نوع سوخت را همزمان پشتیبانی می کنند. یعنی مثلا می توانید هم از نفت و هم از بنزین به عنوان سوخت برای موتور استفاده کنید. این موتورها بهترین پیشنهاد برای روستاها یا مکان های دورافتاده هستند که تأمین سوخت در آن ها به راحتی امکان پذیر نیست.

موتور برق

از چه توانی باید استفاده کنید؟

هر دینام تولید برق بر اساس محاسبات مصرف سوخت و تولید انرژی برق با در نظر گرفتن اتلاف انرژی در مراحل مختلف، دارای یک توان مشخص است. توان معمولا با استفاده از یک عدد بر حسب کیلووات نشان داده می شود. هرچه توان بالاتر باشد، توانایی موتور مولد برق در تأمین انرژی الکتریسیته بالاتر است.

مورد بسیار مهم در کارکرد ژنراتور این است که کمتر از 30 درصد توان آن از آن جریان کشیده نشود زیرا باعث خرابی زود هنگام آن می شود.

در کنار کیلو وات که بسیار مورد استفاده است برای ژنراتور ها واحد کوا (KVA) هم تعریف می شود که درواقع توان ظاهری خروجی موتور برق می باشد. درژنراتور ایده آل (که وجود خارجی ندارد) توان حقیقی و ظاهری با هم برابر می باشند. اما در واقعیت توان حقیقی تا حدود 20 درصد از توان ظاهری خروجی ژنراتور کم تر می باشد.

برای همین از واحد کوا که نشان دهنده توان ظاهری می باشد استفاده می کنند. برای راحتی کار توجه داشته باشید که نسبت های کوا با پارامتر های اصلی مثل آمپر و کیلو وات در سیستم های تک فاز  و سه فاز به صورت زیر می باشد. توجه کنید که به دست آوردن مجموع آمپر مصرف کننده ها یا مجموع کیلو وات آن ها در سیستم های تک فاز و سه فاز متفاوت می باشند.

تک فاز:

مجموع آمپر مصرفی(A) * ولتاژ(V) = کیلو وات(KW) = 1 کاوا(KVA)

سه فاز:

مجموع جریان مصرفی * 0.69 = 1 کاوا(KVA)

مجموع کیلو وات مصرفی * 1.25 = 1 کاوا(KVA)

نکته قابل توجه در تامین انرژی مورد نیاز برای موتور های سه فاز به علت آن که جریان راه اندازی آن ها تا 2.5 برابر جریان نامی آن ها می باشد و مثل برق شهر پشتوانه جریانی ندارند مقدار جریان آن ها به صورت زیر محاسبه شود:

جریان موتور های جریان مستقیم * 2.5

جریان موتور های دو ضرب ستاره، مثلث * 1.7

ژنراتور برق

در طول روز چند ساعت استفاده می شود؟

ساعات کار هر دینام تولید برق در طول روز ارتباط مستقیمی با عملکرد بهینه و طول عمر آن دارد. قبل از انتخاب و دریافت قیمت موتور مولد برق، باید به ساعات استفاده از آن دقت کنید. این موضوع بر اساس کاربری مورد نظر شما تعیین می شود.

در کاتالوگ شرکت های تولید کننده معمولا توان دایم کار و اضطراری می آید. موتور برق توان تحمل توان اضطراری تا یک ساعت را دارد. اگر قرار است که ژنراتور دایم کار کند، بهتر است که توان آن باز هم تا 20 درصد بیشتر انتخاب شود تا به آن حداقل فشار بیاید.

در مراکز صنعتی معمولا برق وجود دارد و خرید دینام تولید برق معمولا برای زمان اضطرار انجام می شود. در بسیاری از ساختمان های مسکونی نیز، برای تأمین برق اضطراری از همین روش استفاده می شود.

اما تعدادی از مشتریان، به دلیل استفاده از موتور در مکان هایی که دسترسی به جریان برق وجود ندارد، معمولا ساعات کار زیادی برای آن در نظر می گیرند. طبیعی است که در چنین شرایطی باید از موتورهایی با توان بالاتر استفاده شود.

به چه سیستمی برق رسانی میکند؟

نوع وسایل الکتریکی یا سیستم هایی که دینام تولید برق قرار است آن ها را تغذیه کند نیز در انتخاب مولد برق مؤثر است. یعنی موتوری که برای تأمین برق یک الکتروگیربکس بزرگ صنعتی استفاده می شود کاملا با موتوری که برای پمپ کفکش یا لجن کش مستقر می شود، متفاوت است. نوع جریان برق در برخی سیستم ها می تواند در انتخاب موتور تفاوت هایی ایجاد کند.

موتور برق کجا قرار می گیرد؟

در برخی کاربری ها نیاز است که موتور در یک محیط با رطوبت بالا قرار بگیرد. در چنین شرایط جوی، طبیعی است که استانداردهای حفاظتی موتور مورد استفاده باید پاسخگوی رطوبت بالای منطقه باشد.

از سوی دیگر در برخی کارگاه های صنعتی، برخی موتورها باید در بخار و گرد غلیظ کار کنند. برای چنین کاربری هایی باید به استانداردهای حفاظتی موتور توجه شود. وگرنه ممکن است موتور خریداری شده شما به راحتی و در زمانی اندک از کار بیفتد.

لیست قیمت موتور برق

لیست قیمت موتور برق سه فاز

تعیین قیمت موتور برق از سوی شرکت های تولیدکننده بر اساس عوامل مختلفی از جمله هزینه ساخت، مواد اولیه، نیروی انسانی، سود کارخانه و... انجام می شود. هزینه های دیگری از درب کارخانه تولیدکننده تا مشتری بر این قیمت افزوده می شود. این قیمت در واقع همان عددی است که در لیست قیمت موتور برق مشاهده می شود.

در عکس نحوه نمایش لیست قیمت مانا موتور آمده است:

به دلیل پرکاربرد بودن استفاده از موتور مولد برق سه فاز، نحوه قیمت گذاری آن ها را با یکدیگر بررسی می کنیم. عوامل زیادی در تعیین قیمت دینام تولید برق نقش دارند:

  1. برند تولیدی: برند تولیدکننده به صورت مستقیم بر روی قیمت موتور سه فاز تأثیر دارد. مثلا یک مولد برق بنزینی 8 کیلوواتی واکسون با یک دینام تولید برق بنزینی هیوندای با همان توان قیمت متفاوتی دارد. زیرا تولیدکننده های این دو، برندهای متفاوت با استراتژی های قیمتی و تجاری متفاوتی هستند.
  2. توان: توان یکی از عوامل تأثیرگذار در قیمت گذاری موتورهای برقی سه فاز است. هرچه توان درخواستی بالاتر باشد، قیمت موتور نیز طبیعتا بالاتر خواهد بود.
  3. نوع موتور: موتورهای احتراقی به کار رفته درون دینام تولید برق، بر اساس مصرف سوخت انواع مختلفی دارند. موتورهای برق بنزینی، گازی، گازوئیلی و اینورتر هرکدام بر اساس ویژگی های خود طول عمر، کارکرد، ایمنی، توان و عملکرد متفاوتی دارند. مثلا قیمت موتورهای گازی نسبت به موتورهای بنزینی و گازوئیلی با اختلافی فاحش بالاتر است.
  4. کیفیت و عملکرد: در موتورهای برقی نیز معمولا محصولاتی که کیفیت و عملکرد قدرتمندتری دارند، قیمت بالاتری دارند. این مورد ممکن است مستقیما به کیفیت و اعتبار برند نیز ارتباط داشته باشد.

مولد برق

قیمت موتور برق در بانه

اعمال تعرفه های سنگین گمرکی و محدودیت واردات مستقیم به دلیل تحریم ها، در قیمت موتور مولد برق نیز تأثیر مستقیم گذاشته است. در چنین شرایطی کالاهای قاچاق نیز مشتریان متعددی پیدا کرده اند. شهرستان بانه در استان کردستان نیز به همین دلیل تبدیل به یکی از مراکز اصلی فروش موتور برق در برندهای مختلف شده است.

نمی توان تفاوت قیمت موتوربرق در بانه را با موتورهای خریداری شده از سایر شهرستان ها کتمان کرد. بسیاری از فروشندگان شهرستانی در واقع خود واسطه اند و موتورهای برق را از شهرستان بانه تأمین می کنند. اما مشکل اینجاست که این افراد پس از خرید موتور برق در بانه، محصول را به قیمت سایر شهرستان ها به فروش می رسانند.

به دلیل عدم توان بررسی اصالت برند و سلامت موتورهای برقی، خرید از بانه می تواند خطرناک و همراه با ضرر مالی باشد. بهترین کار، خرید از نمایندگی رسمی هر برند ترجیحا در شهر تهران است. زیرا نمایندگی معمولا بهترین قیمت ممکن را همراه با گارانتی اصالت و سلامت مولد برق به فروش می رساند.

قیمت موتور برق چینی

موتورهای برق چینی مانند سایر کالاهای صنعتی، نسبت به برندهای خارجی معمولا قیمت پایین تری دارند. همین امر عاملی برای ایجاد اشتیاق در میان مشتریان برای خرید مولد برق چینی شده است. اما خرید از میان برندهای چینی باید با احتیاط و از مراکز معتبر صورت بگیرد. زیرا به دفعات مشاهده شده است که بعضی موتورها از برندهای کم کیفیت چینی، تنها چند ماه بیشتر دوام نیاورده اند!

بنابراین بهتر است برندهای چینی را نیز از نمایندگی رسمی آن ها در تهران خریداری کنید. قیمت در میان برندهای چینی نیز بر اساس کیفیت و مواد اولیه به کار رفته و البته برند تولیدکننده می تواند تفاوت داشته باشد. باید دقت کنید که قیمت موتور برق چینی گاهی اوقات می تواند یک عامل فریبنده باشد. زیرا با کمی هزینه بیشتر می توان محصول با کیفیت تری خریداری کرد که سال های بیشتری عمر کند.

البته نباید از برندهای باکیفیت چینی نیز غافل شد. لانسین و ای تی کیو از جمله  تولیدکنندگان چینی هستند که موتورهای برق آن ها بعضا توانسته اند به راحتی در سطح برندهای اروپایی ظاهر شوند. بنابراین موتورهای برق چینی از انواع با کیفیت تا کم کیفیت قیمت ها و شرایط متفاوتی دارند.

قیمت موتور برق 3000 وات

یکی از محبوب ترین و پراستفاده ترین ظرفیت ها در مولد برق، 3 کیلووات یا همان 3000 وات است. به دلیل دامنه گسترده کاربرد در ظرفیت یادشده، این نوع موتور مشتریان زیادی دارد. به همین دلیل، برندهای مختلفی از سوی فروشندگان به مشتریان برای خرید موتور برق 3000 وات معرفی می شود.

موتور برق بنزینی کنزاکس مدل KPG-23000 یکی از متداول ترین پیشنهادات اکثر فروشندگان است. البته این پیشنهاد معمولا به دلیل شرایط فنی و عملکرد مناسب با پاسخ مثبت مشتریان همراه می شود و موتور فوق فروش بالایی دارد. قیمت این محصول در هنگام نگارش این متن، در محدوده 14 تا 15 میلیون تومان بوده است. با توجه به کارایی و کیفیت مولد برق، قیمت مناسبی است.

دیگر موتور مشهوری که بسیاری از فروشندگان به مشتریان دینام تولید برق 3 کیلوواتی پیشنهاد می کنند، موتور هیوندای مدل HG5370 است. این موتور پرتابل است و به راحتی جابجا می شود. بازخوردهای مصرف کنندگان از خرید این موتور نیز عموما مثبت بوده است. البته قیمت این محصول مقداری پایین تر از محصول مشابه خود در برند کنزاکس است. مدل فوق از مولد برق هیوندای در حال حاضر قیمتی در محدوده 11 تا 12 میلیون تومان دارد.

حجم باک موتورهای پرطرفدار در این دسته معمولا 12 یا 15 لیتر است که می تواند پاسخگوی نیاز و ساعت کاری در نظرگرفته شده برای آن ها باشد. البته این امر منوط به انتخاب صحیح دینام تولید برق بر اساس عواملی باشد که در قسمت نخست مقاله توضیح دادیم.

غیر از این دو موتور، پیشنهادات دیگری نیز وجود دارد که می توانند رضایت مشتری را در عمل به دست آورند. اما دو پیشنهاد فوق با توجه به تعداد مشتریان و طرفداران در بازار معرفی شده اند. بهترین قیمت موتور برق 3000 وات را باید از فروشگاه های معتبر و نمایندگی های رسمی نظیر ماناموتور دریافت کنید. زیرا در این فروشگاه، هیچ واسطه ای وجود ندارد و قیمت محصول کاملا واقعی است.

 خرید موتور برق بی صدا خانگی

بسیاری از مشتریان دینام تولید برق را برای فضاهای خانگی و مسکونی خریداری می کنند. در فضاهای مسکونی موتورها باید سر و صدای آزاردهنده نداشته باشند. زیرا آرامش ساکنان مهم تر از تأمین انرژی آن ها است. برای این منظور، برندهای بزرگ تولیدکننده مولد برق در جهان، نوع خاصی از موتور را برای فضاهای مسکونی و خانگی طراحی کرده اند که البته به آن ها موتور برق مسافرتی هم می گویند.

اینورتر تولید برق

موتور برق خانگی که اصطلاحا اینورتر نیز گفته می شود، سر و صدای کمی دارد و مشکلی برای ساکنان خانه ایجاد نمی کند. این موتورها از نظر ظاهری شباهت زیادی به کیف های دسته دار دارند. به همین دلیل برخی این موتورها را با نام موتور کیفی نیز می شناسند. وزن اینورترها کم است و طراحی جمع و جوری دارند. علاوه بر این عملا صدای خاصی هم تولید نمی کنند.

کاربرد این محصول برای فضاهای مسکونی، کمپین های کویر و جنگل گردی، آزمایش ها و ابزار دقیق و همچنین سیستم های کامپیوتری است. مهم ترین تفاوت موتور برق بی صدا خانگی نسبت به سایر انواع موتورها، سر و صدای بسیار کمتر و مصرف سوخت کمتر است.

برندهای دوو، دی والت، پایونییر، راتو، کیپور، آکسا، هوندا المکس و هیوندای از مشهورترین و برترین تولیدکنندگان دینام تولید برق اینورتری هستند. محصولات برندهای ذکرشده در نمایندگی های معتبر در ایران یافت می شود.

موتور برق کیفی

صدای موتور برق

ایجاد نویز و سر و صدا در دینام تولید برق می تواند عوامل متعددی داشته باشد:

  1. جرقه یکی از عوامل اصلی ایجاد سر و صدا است. جرقه می تواند به دلیل تغییر جهت الکتریسیته در حال جریان در سیم پیچ ها توسط کموتاتور و در برخورد با جاروبک ایجاد شود.
  2. ورود یک جریان بالاتر به سیم پیچ هنگام استارت موتور از حالت توقف نیز می تواند باعث ایجاد نویز و سر و صدا شود.
  3. عدم پایداری جاروبک ها روی سطح کموتاتور
  4. جریان ورودی بالا و غیرقابل انتظار موتور
  5. عایق ایجادشده روی سطح کموتاتور که منجر به ایجاد جریان الکتریسیته ناپایدار می شود.

این نویز ها را می توانیم در دو دسته الکتریکی و مکانیکی تقسیم کنیم. در جدول زیر انواع نویزهای الکتریکی موتور را با تعریف و فرکانس آن ها آورده ایم:

نوع نویز

واحد

تعریف

فرکانس

نویز خطی یا کنداکتیو

dBμV

سر و صدایی که از طریق کابل های برق و اتصال عبور می کند.

0.15 تا 30 مگاهرتز

نویز تابشی یا موج رادیویی

dBμV/m

سر و صدایی که از منبع به هوا ساطع می شود و باعث ایجاد تداخل در امواج رادیویی و تلویزیونی می شود.

30

 تا 1000 مگاهرتز

البته بسته به استانداردهای تعریف‌شده، محدوده های فرکانس بیان شده ممکن است تفاوت داشته باشد. سایر انواع نویز دینام تولید برق، از گروه نویزهای مکانیکی هستند که ممکن است که انواع مختلف آن ها عبارتند از:

نوع نویز

تعریف

نویز جاروبک

سر و صدای ناشی از اصطکاک و برخورد کموتاتور با جاروبک

نویز شفت

سرو صدای ناشی از اصطکاک و برخورد شفت با یاتاقان ها

نویز رزونانس (تشدید)

صدایی که فقط در محدوده خاصی از سرعت ممکن است ایجاد شود.

نویز ضربه ای

سر و صدای ضربه ای ناشی از حرکت محوری روتور

نویز باد

به وسیله فن خنک کننده داخلی ایجاد می شود

صدای موتور برق اکثر اوقات علل متعددی دارد و تنها ناشی از یک نویز الکتریکی یا مکانیکی نیست. بلکه ممکن است ترکیبی از آن ها باشد. برای شناسایی علت اصلی نویز و تعیین فرکانس آن، از آنالیز FFT استفاده می شود.

نحوه اندازه گیری نویز مکانیکی

نویزهای مکانیکی به وسیله دستگاه اندازه گیری نویز محاسبه می شوند. محاسبه به منظور تبدیل مشخصات JIS-A (dB با RMS) انجام می شود. در این اندازه گیری عوامل خارجی و داخلی زیادی می توانند بر محاسبه نویز موتور مولد برق تأثیر بگذارند. بنابراین مواردی قبل از اندازه گیری باید به صورت دقیق مشخص شود:

  • ولتاژی که قرار است به موتور اعمال شود
  • سرعت موتور بر حسب (r/min)
  • بار مکانیکی بر روی شفت موتور
  • بار شعاعی بر روی شفت موتور
  • پوزیشنینگ موتور
  • پوزیشنینگ میکروفون
  • نویز زمینه (محیط)

در مثال زیر نویز مکانیکی حداکثر 48 دسی بل (RMS) است. یک سطح مشخصه JIS-A اندازه گیری شده است که در فاصله 10 سانتی متری از سطح نصب موتور خروجی سمت شفت در شرایط زیر قرار دارد:

  • ولتاژ 3 ولت
  • بدون بار
  • موقعیت شفت افقی است
  • نویز زمینه حداکثر باید 26 دسی بل (RMS) باشد.

صدای موتور برق

اجزای اصلی ساخت موتور برق کوچک

مولد برق چه کوچک باشد و چه بزرگ، اعضایی ثابت دارد که وظیفه هایی مانند تامین انرژی و تبدیل آن را بر عهده دارند یا در این فرآیند نقش مهمی ایفا می کنند. 4 جزء اصلی از هر موتور برق کوچک و نقش آن ها در این قسمت به صورت مختصر و مفید توضیح داده شده است.

موتور سوختی

کار دینام تولید برق در یک نگاه کلی، تبدیل انرژی مکانیکی به انرژی الکتریسیته است. حال انرژی مکانیکی خود به وسیله نوعی سوخت فسیلی (بنزین، گازوئیل یا حتی نفت) ایجاد می شود. موتور برق گاز سوز به جریان مستقیم گاز متصل است و مخزن سوخت ندارد.

موتورهای سوختی با استفاده از سوخت، انرژی مکانیکی ایجاد می کنند. نیرو محرکه ایجادشده در موتور سوختی، عامل اصلی ایجاد برق است.

ژنراتور برق

پس از ایجاد انرژی مکانیکی، یک وسیله دیگر لازم است تا این انرژی را به برق تبدیل کرده و در ولتاژ معین تحویل دهد. این کار توسط ژنراتور برق انجام می شود. مبنای کار ژنراتورهای به کار رفته در مولد برق، پدیده القای الکترومغناطیس است.

تنظیم کننده ولتاژ(AVR)

پس از ایجاد انرژی الکتریسیته به کمک انرژی مکانیکی، باید ولتاژ برق تولیدشده را در محدوده خاصی برای استفاده تنظیم کرد. این کار با استفاده از تنظیم کننده ولتاژ یا AVR انجام می شود. علاوه بر این، ابزار فوق برای تبدیل جریان مستقیم به جریان متناوب یا بالعکس در دینام تولید برق نیز به کار می رود. از طرفی دیگر، در صورت ایجاد نوسان در جریان به منظور جلوگیری از آسیب، قطع جریان نیز بر عهده تنظیم کننده ولتاژ است.

مخزن سوخت و روغن

مخزن سوخت، محفظه بسته ای است که سوخت مورد استفاده موتور سوختی دینام برق در آن نگهداری می شود. به این قسمت باک موتور برق نیز گفته می شود. موتورهای برق کوچک معمولا ظرفیت نگهداری سوخت کمتری (باک کوچک تری) دارند. به همین دلیل است که نمی توانند با همان سوخت اولیه ساعات متوالی کار کنند.

مخزن روغن نیز محفظه کوچک و بسته ای است که روغن مورد نیاز موتور، شفت، یاتاقان ها و... در آن نگهداری می شود. وجود روغن با کیفیت در موتور تضمین کننده طول عمر و عملکرد مناسب موتور برق در طولانی مدت است.

کاربرد انواع موتور برق

نوع دینام برق

موتور برق بنزینی

موتور برق گازی

موتور برق گازوئیلی

کاربرد

کار طولانی مدت

متصل به گاز شهری، کاربری های موقت

برق اضطراری 24 ساعته، مراکز بزرگ

طول عمر

متوسط

بالا

بالا

ایمنی

نسبتا ایمن

ایمن

بسیار ایمن

نویز

متوسط

کم

زیاد

آلایندگی

متوسط

آلایندگی بسیار کم

آلایندگی بالا

دسترسی به سوخت

آسان و معمولا در دسترس

کمی سخت (بسیاری از مناطق گاز لوله کشی ندارند)

نسبتا آسان

قیمت

متوسط

بالا

متوسط

مزایای خرید آنلاین موتور برق از فروشگاه اینترنتی مانا موتور

خرید موتور برق نیز مانند سایر تجهیزات الکترومکانیکی می تواند سختی ها و مخاطراتی به همراه داشته باشد. از جمله اینکه برندهای نامعتبر و موتورهای کم کیفیت بسیاری امروزه وارد کشور شده است. برخی فروشندگان به دلیل عدم اطلاع دقیق مشتریان و مبتدی بودن آن ها در خرید، موتورهای بی کیفیت را با قیمت هایی گزاف به مشتریان می فروشند.

برای جلوگیری از هرگونه ضرر و سوءاستفاده، بهترین کار خرید از نمایندگی رسمی برندهای معتبر مولد برق در ایران است. ماناموتور به عنوان یک نمایندگی رسمی برای فروش انواع برندهای معتبر دینام تولید برق، موتورهای دینام برق با کیفیت را با قیمت اصلی آن ها و بدون واسطه به فروش می رساند.

علاوه بر این در فروشگاه اینترنتی مانا موتور کاتالوگ تمام محصولات با درج مشخصات کامل آن ها وجود دارد. همچنین شما می توانید در صورت تمایل، برای انتخاب و خرید موتور برق مورد نظر خود، با کارشناسان مجموعه تماس بگیرید. در پایان باید به این نکته اشاره کنیم که موتورهای فروشگاه مانا موتور با ضمانت اصالت برند و کیفیت به فروش می رسند.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

156 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 156 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

156 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما