شرکت هوشمند سازان حرکت

هواکش سقفی

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

راهنمای خرید و قیمت هواکش سقفی

امروزه با توجه به لزوم تصفیه هوا، تخلیه گاز های مضر و گردش بهتر هوا، استفاده از انواع فن و هواکش در صنایع مختلف افزایش چشمگیری پیدا کرده است. هواکش سقفی همانطور که از نام آنها مشخص است، قابل نصب بر روی سقف فضاهای صنعتی و سوله ها هستند. با توجه به این که عموما تراکم گاز ها و آلودگی های شیمیایی و یا حتی دمای بیشتر هوا در ارتفاع بالای یک فضای بسته و در نزدیکی سقف آن بیشتر است، استفاده از هواکش های سقفی موجب می شود تا تصفیه هوا و کاهش آلودگی های محیط با سرعت بیشتری انجام شود. همچنین گاها پیش می آید که با وجود آلودگی و وجود ذرات مضر در یک فضای بسته، فضای کافی برای نصب انواع هواکش وجود ندارد، در چنین مواقعی نصب هواکش سقفی بهترین پیشنهاد می باشد. 

هواکش سقفی

یکی از قابلیت های منحصر به فرد انواع هواکش سقفی ، انتقال حجم بالایی از هوا با ایجاد فشار کم می باشد. همچنین هواکش های سقفی دارای توان های متفاوتی بوده که می توان از آن ها در کاربری های مختلف استفاده کرد.

قطعات اصلی تشکیل دهنده هواکش سقفی

به طور کلی ساختار هواکش های سقفی نسبتا ساده است و قطعات تشکیل دهنده آن به شرح زیر است:

الکتروموتور

الکتروموتور هواکش سقفی از جمله مهمترین قطعات هواکش بوده که وظیفه به چرخش درآوردن پروانه ها را دارد. توان الکتروموتور و تعداد دور چرخش آن، در میزان دبی هواکش تاثیر مستقیم دارد.

پروانه

پروانه هواکش های سقفی که وظیفه آن ها انتقال و به گردش درآوردن هوا می باشد جزو مهمترین قطعات هواکش بوده که دارای انواع مختلفی هستند. پروانه هواکش سقفی عمدتا از نوع بکوارد با قطری بین 20 تا 100 سانتی متر می باشند.

بدنه

بدنه و شاسی هواکش سقفی وظیفه حفاظت از هواکش را دارند و به همین جهت باید جنس آن ها به گونه ای باشد که به راحتی دچار زنگ زدگی و خوردگی نشود.

سیستم انتقال قدرت

انتقال قدرت در هواکش های سقفی عمدتا به دو صورت اتصال مستقیم یا اتصال پولی تسمه ای می باشد.

انواع هواکش سقفی بر اساس نوع گردش هوا

هواکش های سقفی به طور کلی به دو دسته هواکش سقفی آکسیال و هواکش سقفی سانتریفیوژ تقسیم می شوند که در ادامه به توضیح هر یک می پردازیم.

هواکش سقفی بر اساس نوع گردش هوا

هواکش سقفی آکسیال

هواکش سقفی محوری یا آکسیال، نوعی هواکش سقفی بوده که هوا را در راستای محور اصلی فن جابجا می کند. این نوع از هواکش های سقفی عموما در مکان هایی که نیاز به استفاده از هواکش با توان متوسط استفاده می شود. عموما هواکش سقفی آکسیال دارای قیمت کمتری نسبت به هواکش سقفی سانتریفیوژ بوده و از این لحاظ مقرون به صرفه تر می باشند.

هواکش سقفی آکسیال

هواکش سقفی سانتریفیوژ

به طور کلی اگر قصد دارید تا هوا را در یک فضای نسبتا بزرگ تصفیه کنید و نیاز به انتقال هوا در حجم بالاتری هستید، هواکش سقفی سانتریفیوژ پیشنهاد بهتری برای شما است چرا که این نوع از هواکش سقفی به علت داشتن توان بیشتر و قدرت بالای خود، هوا را در حجم بالا به گردش در بیاورد. به طور کلی طرز عملکرد هواکش سقفی سانتریفیوژ بدین شکل است هوا را پس از ورود به فن، به صورت عمود بر محور چرخش پره ها به حرکت در می آورد و به علت ایجاد نیروی گریز از مرکز، هوا به قدرت بیشتری انتقال میابد.

هواکش سقفی سانتریفیوژ

انواع هواکش سقفی بر اساس نوع پروانه ها

هواکش های سقفی بر اساس نوع پروانه ها به انواع مختلفی تقسیم می شوند. پروانه ها یکی از مهم ترین قطعات هواکش ها می باشند چرا که وظیفه انتقال و به گردش درآوردن هوا را بر عهده دارند. پروانه هواکش های سقفی عموما از جنس آهنی، آلومینیومی یا پلاستیکی هستند. نکته قابل توجه این است که جنس پروانه های سقفی در نحوه عملکرد آن تاثیر مستقیم دارند و به علاوه نحوه نگهداری و سرویس هواکش سقفی نیز به جنس پروانه آن بستگی دارد.

هواکش های سقفی

انواع هواکش سقفی بر اساس کاربرد

هواکش سقفی خانگی

عموما در خانه ها و مکان هایی که فضای نسبتا کوچکی دارند و نیاز به انتقال حجم بالایی از هوا نیست، از هواکش سقفی خانگی استفاده می شود. هواکش سقفی خانگی عمدتا دارای توان کمتری بوده و قیمت آن نسبت به دیگر انواع هواکش های سقفی کمتر است. هواکش خانگی را می توانید از ماناموتور نیز تهیه کنید. 

هواکش خانگی

هواکش سقفی صنعتی

هواکش سقفی صنعتی عمدتا دارای توان بالاتری نسبت به هواکش سقفی خانگی بوده و در مکان هایی مثل کارخانجات، تونل و سوله ها مورد استفاده قرار می گیرند. همچنین هواکش سقفی صنعتی قیمت بالاتری نیز دارند و امکان تهویه حجم بالاتری از هوا در فشار کم را دارند. برای خرید هواکش صنعتی از ماناموتور دیدن کنید. 

هواکش صنعتی

کاربرد هواکش سقفی

به طور کلی در همه فضاهای بسته که نیاز به تهویه هوا دارند می توان از هواکش سقفی استفاده کرد. البته استفاده از انواع فن سقفی در برخی محیط ها مانند سوله ها، بیمارستان ها، استخرها، سرویس های بهداشتی، مراکز تجاری و اداری، کارخانه جات و محیط هایی که مساحت کافی برای نصب هواکش های صنعتی بزرگ بر روی زمین را ندارند، کاربرد بیشتری دارد.

کاربرد هواکش سقفی

مزایای استفاده از هواکش سقفی

  • نصب و راه اندازی آسان نسبت به دیگر انواع هواکش
  • قدرت موتور بالاتر نسبت به هواکش های دیواری
  • طول عمر و کارایی بالاتر نسبت به انواع دیگر هواکش
  • امکان نصب و استفاده در مکان هایی که فضای کافی برای نصب هواکش وجود ندارد
  • انتقال و گردش هوا در حجم بالا و فشار کم
  • قیمت مقرون به صرفه تر نسبت به دیگر انواع هواکش

هواکش سقفی

خرید هواکش سقفی از مانا موتور

پیش از خرید هواکش سقفی بهتر است نسبت به برخی نکات و مشخصات فن، اطلاعات کافی را کسب نموده تا بتوانید بهترین نوع فن هواکش را بر اساس کاربری خود انتخاب کنید. برخی از آن موارد شامل توان هواکش، سایز فن، جنس پروانه ها، میزان دبی فن و محل نصب هواکش سقفی می باشد. کارشناسان و متخصصان ماناموتور به صورت 24 ساعته آماده ارائه مشاوره رایگان به خریداران خود بوده تا خریدار با توجه به نیاز و کاربری خود بتواند بهترین مدل هواکش سقفی را دریافت کند. همچنین شما می توانید با مراجعه به سایت ماناموتور، از به روز ترین لیست قیمت هواکش سقفی مطلع شوید.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

16 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 16 مجموع کل: 16 کالا
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

16 آیتم ها

هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما