شرکت هوشمند سازان حرکت

اینورتر

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

4  اشتباه رایج در خرید اینورتر صنعتی

امروزه با توجه به پیشرفت علم و تکنولوژی و استفاده از انواع پمپ و الکتروموتور در صنایع مختلف، یکی از مهم ترین دغدغه های صنعتگران، کنترل این تجهیزات با توجه به نیاز و کارابری خود در لحظه می باشد. به طور مثال، تبدیل برق dc به برق ac و بلعکس، کنترل دور موتور، کنترل جریان ورودی، کنترل قدرت و گشتاور و همچنین افزایش طول عمر و کارایی موتور. همه این موارد با خرید اینورتر مناسب، امکان پذیر است لذا می بایست پیش از خرید اینورتر به چند نکته بسیار مهم توجه داشته باشیم. در ادامه به معرفی 4 مورد از رایج ترین اشتباهات هنگام خرید اینورتر می پردازیم.

تا حد توان از ورودی 3 فاز استفاده نمایید

در مواقعی خاص می توان موتورهای سه فاز را با انواع اینورتور تک فاز به سه فاز راه اندازی نمود، اما به این معنی نیست که هر کجا خواستیم می توانیم از درایوهای تکفاز به سه فاز استفاده کنیم. به همین جهت می بایست برای الکتروموتورهای سه فاز از انواع اینورتور سه فاز به سه فاز استفاده کرد.

از آن جا که ورودی این نوع اینورتور ، 220 ولت می باشد در همان ابتدا می توان گفت که جریان بیشتری از سیستم برق ما می کشد. نکته دوم این که در کاربری های سنگین که موتور توان بالایی نیاز دارد، در راه اندازی اینورتر با برق تکفاز، توان و راندمان موتور تا حد زیادی کاهش میابد که پیشنهاد می شود حتما از یک الی دو رنج توانی بالاتر درایور را تهیه کنید و قیمت اینورتر موتور را تنها ملاک خرید قرار ندهید. به طور مثال اگر حداکثر توان الکتروموتور شما 15 کیلووات ( 20 اسب ) است، بهتر است که هنگام خرید اینورتر ، اینورتری با توان بیش از 15 کیلووات مثلا 18.5 کیلووات را تهیه نمایید.

از درایور با درجه حفاظتی متناسب با محیط کمک بگیرید

محیط هایی که رطوبت و گرد و غبار زیاد است مثل دستگاه های برش سنگ و CNC ها حتما به IP حفاظتی درایور موتور که روی پلاک آن درج شده توجه داشته باشید تا عمر دستگاه خود را بیشتر کنید.

اغلب افراد هنگام خرید اینورتر دقتی به درجه حفاظتی آن نمیکنند و IP اینورتور را یک پارامتر کم اهمیت می دانند در صورتی که پیش از خرید اینورتر حتما باید در مورد محل قرار گیری اینورتر در کارگاه یا سوله خود اطلاع داشته باشیم و بدانیم اینورتور در معرض چه مخاطراتی قرار دارد و طبق آن ، اینورتر با درجه حفاظتی منطبق با محیط کاری را انتخاب کنیم.

درجه حفاظت اینورتر یک عبارت با 4 کاراکتر است. 52 کاراکتر اول حروف IP هستند که مخفف عبارت انگلیسی ingress protection می باشد. کاراکتر های بعدی در واقع 2 رقم می باشند. رقم دهگان بین 0 تا 6 و رقم یکان بین 0 تا8 متغیر هستند که هر کدام از این ارقام معنای متفاوتی داشته و نوع حفاظت اینورتور در برابر مخاطرات محیط را نمایش می دهد. در این قسمت به اختصار مفهوم هر یک از ارقام را توضیح می دهیم.

اینورتر

رقم دهگان درجه حفاظت اینورتر

  • عدد 0 : بدون حفاظت
  • عدد 1 : قابلیت حفاظت در برابر ریزش و پاشش آب به شکل قائم
  • عدد 2 : قابلیت حفاظت در برابر ریزش و پاشش آب تا زاویه 15 درجه نسبت به خط قائم
  • عدد 3 : قابلیت حفاظت در برابر ریزش و پاشش آب تا زاویه 60 درجه نسبت به خط قائم
  • عدد 4 : قابلیت حفاظت 360 درجه ای
  • عدد 5 : قابلیت حفاظت در برابر نفوذ آب با فشار kpa 30 و سطح مقطع 6.3 میلی متر
  • عدد 6 : قابلیت حفاظت در برابر نفوز آب با فشار kpa 100 و سطح مقطع نازل 12.5 میلی متر
  • عدد 7 : قابلیت حفاظت در برابر غرق شدن آب تا ارتفاع یک متری
  • عدد 8 : قابلیت حفاظت در برابر غرق شدن آب با هر ارتفاعی

رقم یکان درجه حفاظت اینورتر

  • عدد 0 : بدون حفاظت
  • عدد 1 : قابلیت حفاظت در برابر اجسام با قطر بیش از 5 سانتیمتر
  • عدد 2 : قابلیت حفاظت در برابر اجسام با قطر بیش از 1.25 سانتیمتر
  • عدد 3 : قابلیت حفاظت در برابر در برابر اجسامی مانند کابل و سیم بیش از 2.5 میلی متر
  • عدد 4 : قابلیت حفاظت در برابر اجسام بیشتر از 1 میلی متر
  • عدد 5 : قابلیت حفاظت در مقابل گرد و غبار
  • عدد 6 : قابلیت حفاظت در برابر ذرات ریز گرد و غبار

لازم به ذکر است که هر چه این عدد 2 رقمی بزرگتر باشد، حفاظت اینورتر در برابر عوامل خارجی نیز بیشتر خواهد بود.

کاربری خود را مشخص کنید

درایو الکتروموتور ها در اندازه و شکل های مختلف برای کاربری های خاصی تولید شده اند. برای مثال اینورتر CP2000  دلتا مخصوص بوستر پمپ ها طراحی شده است و یا GD200L اینوت مخصوص برای Lift کردن در آسانسور و بالابرها و جرثقیل ساخته و تنظیم شده است.

پس حتما قبل از خرید اینورتر صنعتی کاربری خود را مشخص و متناسب با آن خرید درایو موتور را نهایی کنید. همچنین می توانید با مراجعه به انواع فروشگاه اینورتر ، اطلاعات بسیاری را در مورد کاربری های اینورتر بدست آورید. در همین راستا متخصصان و مشاوران ماناموتور به صورت 24 ساعته و رایگان در خدمت مشتریان هستند تا پیش از فروش اینورتر ، مشاوره لازم جهت کسب اطلاعات در مورد محصول مربوطه را دریافت کنند.

خری درایو

به ولتاژ تغذیه درایو الکتروموتور توجه کنید

در ایران، درایو های سه فاز دو نوع هستند، 220 ولت سه فاز و 380 ولت سه فاز که در صنعت، درایو الکتروموتور سه فاز 380 ولت در دسترس است. فقط در مواقعی خاص از درایور سه فاز 220 ولت استفاده می شود.

قیمت اینورتر

در قیمت اینورتر ، انتخاب و خرید اینورتر صنعتی باید به چند پارامتر مهم زیر اشاره کرد:

  • تغذیه ورودی
  • توان 
  • کاربری
  • برند و مدل
  • امکانات
  • حداکثر فرکانس کاری
  • مد های کنترلی
  • میزان نفوذ در برابر شرایط محیطی

در صورت بی توجهی به این موارد، امکان ایجاد اشکال در سیستم یا راندمان پایین و تحمیل هزینه های زیاد بالا می رود!

تعداد زیادی از موارد بالا در پلاک درایو کنترل دور موتور آمده است. شما فقط با کمک پلاک آن می توانید اطلاعات خوبی در جهت انتخاب و خرید اینورتر به دست آورید.

تصویر پایین پلاک درایور را نشان می دهد که هر یک از پارامتر های مهم آن توضیح داده شده است:

تغذیه ورودی

درایور های 380 ولت سه فاز می باشند اما درایور های 220 ولت می توانند سه فاز یا تک فاز باشند که در انواع اینورتور صنعتی به صورت کامل به آن پرداخته شده است.

توان اینورتر

مهمترین فاکتور در خرید و قیمت اینورتر صنعتی بازار، توان اینورتر می باشد که روی پلاک درایو موتور ها هم به صورت کیلووات و هم گاهی به صورت اسب بخار می آید.

توان اینورتر می بایست  حداقل برابر با توان الکتروموتور باشد با این وجود توجه داشته باشید که برای کارکرد خوب و عمر بالای اینورتور صنعتی بهتر است از یک اینورتور با رنج بالاتر از موتور الکتریکی یا پمپ استفاده شود.

هر 3 کیلووات معادل 4 اسب می باشد. پرکاربرد ترین توان های درایو صنعتی عبارتند از: 

  • نیم اسب = 0.37 کیلووات
  • 1 اسب = 0.75 کیلووات
  • 5 اسب = 1.1 کیلووات
  • 2 اسب = 1.5 کیلووات
  • 3 اسب = 2.2 کیلووات
  • 5 اسب = 5.5 کیلووات
  • 10 اسب = 7.5 کیلووات
  • 20 اسب = 15 کیلووات
  • 100 اسب = 75 کیلووات
  • 200 اسب = 150 کیلووات
  • 300 اسب  = 220 کیلووات

جریان خروجی اینورتور

جریان خروجی درایو موتور AC می بایست باید با جریان نامی موتور هماهنگی داشته باشد. با توجه به اینکه توان و جریان درج شده برای اینورتور بر اساس موتورهای 1400 دور (دو پل) می باشد، در این صورت به موارد زیر توجه بالایی داشته باشید:

برای الکتروموتورهای 2 پل (1400 دور): از توان معادل الکتروموتور استفاده نمایید

برای موتورهای 4 پل (2800 دور): از توان معادل نصف توان الکتروموتور می توان استفاده کرد.

برای موتورهای 6 پل (1000 دور): از با توان معادل 1.5 برابر توان الکتروموتور می بایست استفاده کرد.

برای موتورهای 8 پل (700 دور): باید از توان دو برابر توان الکتروموتور استفاده کرد.

کاربری

اگر به صنایع مختلف و خطوط تولید در کارگاه ها نگاهی انداخته باشید متوجه می شوید که انواع اینورتر با مشخصات فنی متفاوت و در برندها و ابعاد مختلف، کاربرد بسیاری دارند. به طور کلی هر جا که موتور یا پمپی در خال کارکرد باشد اینورتر در آن جا کاربرد دارد و می تواند با کنترل آن ، کاربری موتور و طول عمر آن را بهبود بخشید. در همین راستا اینورتر ها از لحاظ استفاده و کاربری به دسته های زیر تقسیم بندی می شوند:

اینورتر سبک کار

این نوع اینورتر بیشتر برای کاربرد های فن و پمپ مورد استفاده قرار می گیرد که بسیار ساده است و قیمت پایین تری هم دارند. در این نوع اینورتور معمولا فقط مد کاری V/f (مد نسبت ثابت ولتاژ بر فرکانس) در دسترس می باشد. 

اگر به دنبال اینورتر ارزان هستید، قیمت اینورتر ها با کارایی سبک بسیار مناسب است و جزو انواع اینورتر ارزان محسوب می شوند. از این نوع درایو به عنوان اینورتر پمپ آب خانگی هم می توانید استفاده کنید.

برخی از انواع اینورتور سبک کار برای سهولت دسترسی به آن ها در زیر برای شما آمده است که میتوانید با کلیک بر روی هر یک به صفحه مربوط به آن ها ارجاع داده شوید:

اینورتر LS سری IE5

اینورتر LS سری IC5

اینورتر پنتاکس سری DSI 200

اینورتر DELTA سری VFD-EL

اینورتر DELTA سری C200

اینورتر استاندارد یا نیمه سنگین

از اینورتور های نیمه سنگین در نوار نقاله، دستگاه های تزریق پلاستیک، ماشین آلات بسته بندی و... استفاده کنید. 

این درایور ها در صنعت بسیار پرکاربرد هستند. 

اینورتر سنگین کار

اینورتر های سنگین کار قیمت بالاتری دارند و در پروژه هایی که نیاز به گشتاور و یا سرعت های خیلی بالا مثل دستگاه های پرس و اسپیندل موتور ها مورد استفاده قرار می گیرند.

این نوع از اینورتور ها به درایور قوی یا سنگین هم معروف می باشند.

برخی از انواع اینورتر سنگین کار برای سهولت دسترسی به آن ها در زیر برای شما آمده است که میتوانید با کلیک بر روی هر یک به صفحه مربوط به آن ها ارجاع داده شوید:

اینورتر پنتاکس سری DSI 400

اینورتر DELTA سری C2000

اینورتر DELTA سری VFD-B

اینورتر INVT سری GD200

اینورتر آسانسور

درایو آسانسور دارای پارامتر هایی است که کنترل حرکت موتور را به بهترین شکل امکان پذیر می کند و پارامترهای متنوعی برای تنظیم حرکت آسانسور دارد. بدیهی است که هر آسانسور نیاز به یک اینورتر مناسب برای کنترل و تنظیم حرکت آسانسور می باشد. از آنجا که آسانسور ها یکی از مکان های مهم در سازه ها می باشند، انتخاب و خرید اینورتر متناسب با ویژگی ها و ظرفیت آسانسور، از اهمیت بالایی برخوردار است.

در زیر برخی از انواع پرکاربرد درایو آسانسور را جهت دسترسی بهتر قرار داده ایم:

اینورتر INVT سری GD200L

اینورتر DELTA سری VFD-ED

اینورتر XIMA

قیمت اینورتر

اینورتر بوستر پمپ

بوستر پمپ ها در خانه های مسکونی و هتل ها که تعداد کاربر ها متغیر است، مورد استفاده هستند. در این نوع کاربرد هم می توانید فقط با یک اینورتر ، بوستر پمپ را به خوبی کنترل نمایید و هم بسیاری از سیستم های کنترلی اضافی را حذف نمایید.

در صورت نیاز به انتخاب و خرید اینورتر ، به دسته بندی اینورتر مراجعه کنید، و با استفاده از فیلتر کاربرد اینورتر ، نوع استفاده خود را مشخص نمایید.

اینورتر بوستر پمپ موجب افزایش طول عمر پمپ ها، حذف کردن ضربات مکانیکی وارد بر پمپ، کنترل فشار آب خروجی، کاهش هزینه برق و ایجاد حالت SLEEP می شوند.

اگر قصد خرید اینورتر مناسب بوستر پمپ خود را دارید، بهتر است در مورد برخی پارامتر ها نظیر تعداد پمپ ها ، توان پمپ ها و تک فاز یا سه فاز بودن پمپ اطلاعات کافی را کسب نماییم.

از بهترین انواع اینورتر بوستر پمپ اینورتر DELTA سری CP2000 می باشد.

اینورتر بوستر پمپ

برند اینورتر

برند از مواردی است که در قیمت اینورتر تاثیر مستقیم دارد. در زیر انواع برند اینورتور های مطرح در بازار ایران مشاهده می کنید.

اینورتر چینی: اینورتر NIETZ , نیتز، اینورتر INVT , اینوت

اینورتر ایرانی: اینورتر Parto Sanat , پرتو صنعت ، اینورتر پنتاکس PENTAX

تایوانی: اینورتر دلتا DELTA ، اینورتر تکو TECO

اروپایی: اینورتر زیمنس SIEMENS ، دانفوس DANFOSS

کره ای: اینورتر ADT-iMASTER , آی مستر ، اینورترLS  ال اس

ژاپنی: اینورتر امرن OMRON ، اینورتر YASKAWA , یاسکاوا

امکانات

امکانات اینورتور ها بسیار در خرید اینورتر تاثیر گذار هستند. برخی آپشن های موثر در قیمت اینورتر عبارتند از:

  • کی پد جدا شونده: این نوع اینورتر ها را می توان در تابلو قرار داد و کی پد آن را روی درب تابلو نصب نمود.
  • کی پد اینورتر
  • کنترل کننده PID: از مهمترین کنترل کننده های دما، رطوبت، فشار و… در صنعت می توان به PID اشاره کرد که امروزه بسیار مورد توجه می باشد. در نمودار پایین دور موتور با درخواست درایو یکباره از 1000 به 1500 تغییر نیافته و در خروجی به وسیله کنترلر PID ما به جای خروجی قرمز، خروجی سبز رنگ را مشاهده کرده ایم. در این صورت راندمان و کارکرد بسیار بهتری خواهیم داشت.
  • ورودی پالس سرعت بالا: این پارامتر به شما این امکان را می دهد که سرعت، گشتاور، جریان و بسیاری از پارامتر های موتور را با دقتی بالا کنترل کنید. همچنین می توان برای سنکرون کردن دو درایور نیز از این آپشن کمک گرفت.
  • قابلیت اتصال انکودر: میتوان با کمک گرفتن از یک انکودر مناسب و حلقه بسته کردن سیستم با درایو موتور ac، کنترل موقعیت نمود.
  • PLC داخلی: زمان هایی که نیاز به انجام محاسباتی ساده روی فانکشن های درایور موتور داریم، می توان بجای قرار دادن PLC از این نوع درایو موتور AC استفاده نمود و هزینه تمام شده پروژه را به خوبی کاهش داد.
  • شبکه ارتباطی: از شبکه هایی که امروزه تقریبا روی تمامی درایو های موجود در بازار یافت می شود، مدباس می باشد. سرعت معقول در کنار قیمت و آسانی باعث گسترش آن در صنعت شده است. 
  • و...

حداکثر فرکانس خروجی

اگر بخواهید از موتور های دور بالا مثل موتور اسپیندل که دورها و فرکانس های بالا دارند، استفاده نمایید، این پارامتر را باید در نظر داشته باشید. توجه داشته باشید اتصال اسپیندل موتور به فرکانس های پایین مثل 50 هرتز باعث آسیب به آن می شود، به همین دلیل نیاز است که برای آن ها حتما از اینورتر صنعتی کنترل دور با حداکثر فرکانس بالا استفاده نمایند.

همان طور که در پلاک درایو سری B دلتا مشاهده کردیم فرکانس خروجی آن از 0.1 تا 400 هرتز می باشد. (با استفاده از بعضی کد های خاص می توان فرکانس خروجی آن را تا 1200 هرتز هم افزایش داد.)

مد های کنترلی درایور

مد های کنترلی درایوها شامل سه دسته اصلی زیر هستند. برخی برندها مدهای خاص کنترلی دیگری نیز روی درایو خود قرار می دهند که در اینجا به آن ها پرداخته نمی شود:

مد  V/Fمد تغیرات همزمان ولتاژ و فرکانس

برای برنامه های کاربردی ساده مانند فن و پمپ ها که نیازی به کنترل دقیق ندارند و اینورتر ارزان مورد نیاز است، مناسب می باشد. باید دقت داشت که در این مد، در فرکانس های کم، گشتاور هم به نسبت سرعت کاهش می یابد. اما این موضوع در مورد کاربری های مثل فن و پمپ اهمین چندانی ندارد. 

مد کنترل برداری حلقه باز  (Sensorless Vector Control)

سنسورلس به این معناست که هیچ انکودر یا سنسور فیزیکی برای فیدبک از حرکت الکتروموتور نداریم. در این حالت اینورتور برای کنترل پالس و فرکانس خروجی، از جریان کشیده شده توسط مصرف کننده استفاده می کند.

این مد کاری به نسبت حالت V/F دقت بالاتری دارد و در دور های پایین هم گشتاور موتور به نسبت بالاست و اصطلاحاً زیر بار کم نمی آورد.

در کارکرد هایی که نیاز به گشتاور بالا در زمان راه اندازی داریم، می توان از این مد استفاده نمود. در کاربردهایی مانند بالابرها و جرثقیل ها و تسمه نقاله ها این نوع درایور بخوبی حرکت را کنترل خواهد کرد.

مد کنترل برداری حلقه بسته  (Closed Loop Control with Encoder)

مد کنترلی حلقه بسته کامل ترین مد کاری برای درایور موتور می باشد. در این مد عملکردی شبیه سروو موتور خواهیم داشت. زیرا در این مد، دقت حداکثری برای کنترل موقعیت خواهیم داشت. برای راه اندازی این مد کاری نیاز به انکودر چرخشی می باشد.

این مد از دقت و گشتاور متناسب بار برای کنترل موتور الکتریکی کمک میگیرد و ایرادات مد های کنترلی قبل را به خوبی رفع کرده است. راه اندازی این مد کنترلی نیاز به دانش مهارت بیشتری نسبت به مدهای دیگر کنترلی دارد.

میزان نفوذ پذیری

این آیتم در قیمت اینورتر صنعتی بسیار تاثیر گذار است. میزان نفوذپذیری یا آی پی محافظتی روی بسیاری از اجناس صنعتی می باشد که نشان دهنده مقاومت آن ها در برابر نفوذپذیری محیط های مرطوب و با گرد و غبار زیاد است. در قسمت های قبلی توضیحاتی در مورد درجه حفاظت اینورتر صنعتی داده شد همچنین جدول اطلاعات و توضیح اعداد این آی پی ها در جدول پایین آمده است:

انواع اینورتر

درایو الکتروموتور ها از نظر نوع ولتاژ تغذیه، به سه دسته کلی زیر تقسیم می شوند:

تقسیم می شوند که بستگی به تغذیه ورودی و موتور در دسترس ما دارد. در اینورتر های سه فاز به سه فاز دو ولتاژ 380 ولت و 220 ولت وجود دارد که در صورت عدم دسترسی به برق سه فاز 220 ولت می توان درایور را با برق تکفاز 220 ولت راه اندازی کرد. به این صورت که فاز و نول می تواند به ترمینال های R و S یا S و T و یا R و T اتصال پیدا کند ولی این کار باعث کاهش 30 درصدی توان و راندمان خروجی خواهد شد.

اینورتر مورد مطالعه که پلاک آن در بالا آورده شده هم سه فاز 220 ولت می باشد که باید برای راه اندازی با راندمان بالای آن از ترانس استفاده نمود و یا در نبود ترانس مثل توضیحات داده شده از 220 ولت تکفاز ولی با راندمان پایین از آن استفاده نمود.

قیمت اینورتر در فروشگاه اینترنتی مانا موتور

واردات و فروش اینورتر صنعتی در ایران توسط شرکت های مختلفی صورت می پذیرد. پیشنهاد ما استفاده از برندهایی است که علاوه بر فروش اینورتر بتوان خدمات پشتیبانی مناسبی هم برای آنها دریافت کرد.

قیمت اینورتر چینی که بسیار مناسب می باشد و جزو اینورتر ارزان محسوب می شود، در کنار کارایی خوب، بازه گسترده ای از بازار ایران را نشانه گرفته است. برای پروژه هایی که نیاز به اینورتر ارزان است، می توان از اینورتور های ایرانی و چینی استفاده نمود. به طور سنتی فروش موتورهای الکتریکی در بازار سعدی جنوبی تهران انجام می شود و برخی برندهای درایور الکتروموتور نیز توسط نمایندگان خود در بورس درایور فعالیت دارند. بررسی، مقایسه و انتخاب انواع اینورتر صنعتی در سایت فروش اینورتر هم یکی از راهکارهایی است که می تواند برای یک خرید هوشمندانه و سریع و با اتلاف زمان کم، کمک خوبی به طراحان و سازندگان نماید. 

فروشگاه اینترنتی مانا موتور سعی دارد تا با قیمتی رقابتی و پشتیبانی قوی به صورت اینترنتی، تلفنی و با کمک پیام رسان ها روندی موفق در حوزه خرید اینورتر صنعتی برای شما رقم بزند.

قیمت اینورتر صنعتی از موارد بسیار مهم در خرید آن است. فروشگاه مانا موتور با در دست داشتن نمایندگی اینورتر با برند های ایرانی، چینی، اروپایی، ژاپنی و ... قیمتی مناسب در کنار پشتیبانی و گارانتی اصالت کالا به شما عزیزان ارائه می دهد. می توانید با مقایسه قیمت های موجود در سایت اینترنتی مانا موتور و بررسی مشخصات فنی ، انتخابی صحیح داشته باشید.

مزیت خرید اینورتر صنعتی از فروشگاه اینورتر مانا موتور

از مزیت های فروش اینورتر مانا موتور ارسال به همه شهرستان های ایران از جمله تبریز، تهران، مشهد، کرمان، یزد، اراک، قزوین ، قم ، اصفهان ، کرج ، سمنان و… می باشد که در اسرع وقت به دست مشتریان خواهد رسید.

نکته مثبت دیگر این که در کمترین زمان و بدون اتلاف وقت می توانید بهترین اینورتر موتور AC را انتخاب کنید.

در کنار تمامی مزیت های ذکر شده شما می توانید دسترسی به لیست قیمت اینورتر های موجود در سایت مانا موتور داشته و حتی این لیست قیمت بروز را پرینت و استفاده نمایید.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

1140 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 1140 کالا
  1. اینورتر پنتاکس dsi 200 پنتاکس 1.5 کیلووات تک فازاینورتر پنتاکس dsi 200 پنتاکس 1.5 کیلووات تک فاز Quick Shop
    • کالای پرفروش
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

1140 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما