شرکت هوشمند سازان حرکت

الکتروموتور و دینام

  • ارزان ترین
  • گران ترین
  • کمترین وزن
  • بیشترین وزن
  • بیشترین موجودی
مشاهده به صورت

6  نکته مهم برای انتخاب و خرید الکتروموتور و دینام صنعتی

پیش از آن که نکات مهم قبل از خرید الکتروموتور و دینام را خدمت شما ارائه دهیم بهتر است تا یک آشنایی کلی با انواع دینام و الکتروموتور داشته باشیم.

آشنایی اولیه با الکتروموتور و انواع آن

به طور کلی الکتروموتور ، دینام یا موتور الکتریکی ، ماشینی است که انرژی الکتریکی را دریافت کرده و به کمک سازو کاری که در داخل دینام وجود دارد، انرژی الکتریکی را به انرژی مکانیکی یا همان انرژی حرکتی تبدیل می کند. امروزه در تمامی صنایع بزرگ و کوچک و همچنین مصارف خانگی، استفاده از انواع الکتروموتور و دینام گسترش چشمگیری پیدا کرده به طوری که در نبود الکتروموتور، تقریبا هیچ خط تولید و صنعتی قادر به شروع فعالیت نخواهد بود.

الکتروموتور ها از اجزای گوناگونی تشکیل شده اند که شامل استاتور ، روتور ، شفت ، بلبرینگ ، کموتاتور ، جاروبک ، بدنه قاب و براکت می باشد. 

اجزای الکتروموتور

انواع دینام و موتور الکتریکی

در حال حاضر در بازار کشور انواع دینام و الکتروموتور صنعتی و خانگی موجود می باشند که در زیر به معرفی مختصر آن ها می پردازیم:

الکتروموتور DC

دینام DC از جمله دینام هایی محسوب می شوند که با منبع تغذیه جریان مستقیم راه اندازی میشوند. این محصولات معمولاً کوچک هستند و در کاربری های سبکتر مورد استفاده قرار گرفته اما موتور های AC در کاربرد های صنعتی و سنگین که گشتاور زیادی نیاز است، مورد استفاده قرار می گیرند. مزیت مهم این نوع موتورها نسبت به موتور AC ها، ابعاد کم و گشتاور و سرعت بالا میباشد. الکتروموتور های DC در انواع براش ، براشلس، گیربکس دار، سرو موتور دی سی و درایو موتور دی سی موجود می باشند.

انواع مدل های الکتروموتور

الکتروموتور AC

الکتروموتور های AC که خود به سه دسته موتور الکتریکی سنکرون ، موتور الکتریکی آسنکرون و موتور القایی تقسیم می شوند، دارای کاربرد بیشتر و قیمت بالاتری نسبت به دینام DC هستند. 

الکتروموتور سنکرون و آسنکرون

موتور سنکرون ، الکتروموتوری است در آن سرعت چرخش روتور و سرعت میدان نغناطیسی استاتور با هم برابر اند. در حالی که در الکتروموتور آسنکرون سرعت چرخش روتور از سرعت استاتور کمتر است. در موتور های سنکرون، تفاوت بین سرعت چرخش شفت و میدان مغناطیسی موتور، موجب چرخش می شود.

موتور های القایی یا همان موتور آسنکرون بر خلاف موتور سنکرون این امکان را دارند تا با انتقال الکتریسیته به استاتور شروع به کار کنند و نیاز به منبع تغذیه برای راه اندازی را از بین ببرند.

الکتروموتور های سنکرون و آسنکرون در پارامتر هایی از جمله اختلاف در سرعت روتور و استاتور ، تفاوت در روش‌های تغییر سرعت، کاربرد، تعداد فاز و ... تفاوت ها و شباهت هایی دارند که می توانید در مقالهموتور سنکرون و موتور آسنکرون ، به طور جزئی با این تفاوت ها و شباهت ها آشنا شوید.

اکنون وقت آن است تا با نحوه انتخاب بهترین الکتروموتور و دینام آشنا شویم. پیش از هر چیز بهتر است بدانید که اگر دانش و اطلاعات کافی از نحوه انتخاب دینام و موتور الکتریکی را ندارید، کارشناسان شرکت ماناموتور آماده هستند تا به صورت 24 ساعته و رایگان به شما عزیزان مشاوره در جهت خرید دهند.

 

خرید الکتروموتور

در خرید الکتروموتور برای اینکه متحمل ضرر نشوید، نکات زیر را مد نظر داشته باشید: 

ولتاژ کاری

ولتاژ کاری در انتخاب و جایگزینی آن بسیار مهم است:  

  • هم ممکن است به تجهیزات آسیب بزنیم،
  • هم احتمالاً نتوانیم بار خود را به درستی به حرکت در آوریم،
  • و حتی با درست حرکت دادن تجهیزات مد نظر، کنترل حرکت و راندمان خوبی برای آن نخواهیم داشت 

در حالت کلی موتور های با ولتاژ متناوب AC (برق شهری و برق سه فاز) ، قیمت و هزینه نگه داری پایین و دوام بالاتری به نسبت موتور های DC (برق باتری یا آدابتور که معمولا 12 و 24 ولت هستند) دارند از همه مهم تر این که برق متناوب AC  به سادگی در دسترس است ، پس حدود 90 درصد از دینام و الکتروموتور صنعتی با ولتاژ متناوب کار می کنند که خود به دو دسته الکتروموتور تک فاز و سه فاز تقسیم بندی می شود. پیشنهاد می شود در صورت وجود از برق با ولتاژ سه فاز استفاده شود، زیرا :

  • در موتور های تکفاز امکان استفاده از اینورتر کنترل دور وجود ندارد
  • قیمت الکتروموتور سه فاز بسیار مناسب تر است
  • ولتاژ تکفاز کمتر است که باعث افزایش جریان در آن می شود که هم عمر موتور را پایین می آورد و هم از لحاظ ایمنی خطر بیشتری ایجاد می کند

الکتروموتور

توان

مهمترین مشخصه انتخاب در خرید و فروش الکتروموتور ها، توان است. زیرا به صورت کلی دربردارنده تمامی موارد مهم کاربردی می باشد و شما با انتخاب توان دینام، خیلی از موارد دیگر از جمله ولتاژ ، جریان ، نوع و گشتاور آن را تا حد زیادی مشخص می کنید. توان دینام صنعتی را بر حسب کیلو وات و یا اسب مشخص می کنند که هر 3 کیلووات معادل 4 اسب می باشد. پرکاربردترین توان ها عبارتند از: 

  • نیم اسب = 0.37 کیلووات
  • 1 اسب = 0.75 کیلووات
  • 1.5 اسب = 1.1 کیلووات
  • 2 اسب = 1.5 کیلووات
  • 3 اسب = 2.2 کیلووات
  • 7.5 اسب = 5.5 کیلووات
  • 10 اسب = 7.5 کیلووات
  • 20 اسب = 15 کیلووات
  • 100 اسب = 75 کیلووات
  • 200 اسب = 150 کیلووات
  • 300 اسب  = 220 کیلووات

 توان برق مصرفی (توان ورودی) از ضرب ولتاژ در جریان به دست می آید

موتور الکتریکی

دور خروجی

منظور از دور الکتروموتور یا دور دینام همان تعداد چرخش شفت موتور الکتریکی در یک دقیقه (RPM) است که مقدار آن بالا و حداقل 750 دور بر دقیقه می باشد. برای همین در بسیاری از کاربرد ها با گیربکس به کار میرود. در این جاست که نیاز داریم تا دور دینام خود را به درستی انتخاب و با استفاده از گیربکس با نسبت مناسب به دور مورد نظر خود برسیم. دور با پل های دینام رابطه مستقیم دارد و در بعضی مواقع بجای بیان دور موتور الکتریکی از پل و یا قطب برای خرید و فروش الکتروموتور استفاده می شود که در جدول زیر می توانید نسبت و کاربرد آن ها را ببینید:

تعداد قطب/پل

دور الکتروموتور در حالت اسمی (دور واقعی)

توضیح (موارد کاربرد)

2  پل

3000 (2800 دور بر دقیقه)

برای فن و هواکش مورد استفاده قرار می‌گیرد. صدای آن در حین کار کردن از عوامل موثر در انتخاب آن به شمار می‌رود.

4  پل

1500 (1400 دور بر دقیقه)

پر مصرف‌ترین موتور الکتریکی در کاربردهای صنعتی محسوب می‌شود. معمولا همراه با گیربکس در تجهیزات صنعتی به کار برده می‌شود.

6  پل

1000 (900 دور بر دقیقه)

در جاهایی که نیاز به دور های بسیار پایین می باشد معمولا با گیربکس به کار می رود که به علت دور به نسبت پایین ماندگاری بالاتری هم دارد.

8  پل

750 (700 دور بر دقیقه)

این موتور استفاده خاص دارد و کمتر در امور صنعتی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

 

فریم سایز

منظور از سایز فلنج و فریم که مطابق استاندارد از 56 تا 400 موجود می باشد، برابرست با ارتفاع مرکز شفت موتور تا سطح پایه آن که به زیر پیچ می شود (یعنی به طور تقریبی می توان گفت که یک الکتروموتور که سایز فریم آن 90 است، قطری حدود 180 میلیمتر دارد). به طور طبیعی هر چه توان موتور بالاتر می رود، موتور بزرگ تر و حجیم تر می شود و سایز فریم و فلنج هم افزایش می یابد.

پایه و فلنج الکتروموتور

فلنج ها در اکثر مدل های الکتروموتور به صورت جداگانه فروخته می شوند که باید قسمت جلویی موتور از آن جدا شود و فلنج بجای آن بسته شود. موتور های تکفاز و سه فاز از لحاظ فلنج و پایه آن، استاندارد کدگذاری دارند که در جدول انتخاب فلنج ها در پایین آمده است:

کد استاندارد

دارای فلنج (فلنج بزرگ)

دارای نیم فلنج (فلنج کوچک)

دارای پایه

B3

B5

B14

B34

B35

 

معمولاً برای الکتروموتور با برند های مختلف، فلنج همان برند می تواند مورد استفاده قرار گیرد برای مثال فلنج موتوژن فقط مناسب الکتروموتور های این شرکت است و نمی توان از فلنج الکتروژن برای آن ها استفاده نمود، به استثنای برند های چینی که معمولا میتوان هر فلنج چینی را می توان به آن متصل کرد ،  منظور از نیم فلنج این است که ابعاد آن از فنج معمولی کوچک تر و مناسب فضاهای کوچکتر می باشد. در عکس نمایش داده شده دینام سمت راست دارای فلنج کامل و سمت چپ دارای فلنج کوچک یا نیم فلنج می باشد: 

الکتروموتور

قطر شفت خروجی

دانستن قطر شفت خروجی الکتروموتور برای انتخاب گیربکس، مهم است، ولی جای نگرانی ندارد، زیرا مطابق استاندارد با سایز فریم متناسب است بعنوان مثال:

  • قطر شفت خروجی برای سایز فریم 63 برابر است با 11 میلیمتر
  • قطر شفت خروجی برای سایز فریم 71 برابر است با 14 میلیمتر
  • قطر شفت خروجی برای سایز فریم 80 برابر است با 19 میلیمتر
  • ...

سایز فلنج

56

63

71

80

90

100

112

132

قطر شفت (میلیمتر)

9

11

14

19

24

28

28

38

 

گشتاور

گشتاور بعد از توان و ولتاژ کاری از اهمیت زیادی برخوردار است و در موقعیت های برابر با افزایش توان زیاد می شود. در موتور ها معمولاً دور بسیار بالا و گشتاور پایین است که باعث می شود از گیربکس استفاده کنیم. که در اینصورت هم دور کاهش می یابد و هم گشتاور موتور افزایش پیدا می کند

امروزه با پیشرفت صنعت و ارزانتر شدن تکنولوژی میتوان برای افزایش راندمان موتور و جلوگیری از معیوب شدن زود آن ها به جای کنتاکتور و مدار ستاره مثلث از اینورتر های کنترل دور استفاده کرد. از کاربرد های مهم آن ها ایجاد گشتاور های بالاتر در دور های پایین تر است زیرا برای کاهش دور باید یا فرکانس را کاهش دهیم و یا ولتاژ را که با کاهش ولتاژ جریان هم افت میکند اما این اینورتر ها جلوی افت جریان را میگیرند برای همین گشتاور که با جریان رابطه مستقیم دارد هم حفظ می شود.

نحوه خواندن مشخصات از روی پلاک موتور الکتریکی

در طول کار با الکتروموتور به اطلاعاتی که روی پلاک آن قرار گرفته احتیاج دارید. وقتی که بخواهید موتور را تعمیر کنید یا یک موتور الکتریکی را جایگزین الکتروموتور فعلی کنید یا یک قطعه بخرید یا هر کار دیگری انجام دهید، به اطلاعات پلاک موتور الکتریکی نیاز دارید. یک نمونه پلاک موتور الکتریکی در زیر آمده است:

 نحوه خواندن مشخصات از روی پلاک موتور الکتریکی 

معمولا اطلاعاتی در بر روی پلاک الکتروموتور حک میشوند عبارت اند از: توان، ولتاژ، جریان حداکثر، سرعت، کلاس طراحی، ضریب سرویس  (سرویس فاکتور)، فرکانس کاری ، راندمان، ضریب نفوذناپذیری (IP) ، کلاس عایقی الکتروموتور، مداومت کاری الکتروموتور ، نوع قاب، چرخ دنده ها (در صورتی که الکتروگیربکس مد نظر باشد)، مدل و شماره سریال ساخت محصول.

گاهی مواقع خواندن پلاک موتور میتواند به یک چالش تبدیل شود. کارخانه ها اطلاعات متفاوتی در پلاک موتور قرار میدهند، همینطور اکثر مواقع پلاک کثیف میشود و به سختی قابل مشاهده است. همه این موارد باعث میشوند خواندن پلاک موتور یک کار دشوار و گاهی ناامید کننده باشد.

 پلاک الکتروموتور

توان

توان خروجی موتور غالبا با واحد اسب بخار و یا کیلووات نمایش داده میشود. شما مشتریان عزیز می توانید در سایت مانا موتور هم بر اساس اسب و هم بر اساس کیلوووات انتخاب موتور خود را انجام دهید. در هر صفحه ای از سایت که الکتروموتور ها نمایش داده می شوند فیلتری برای انتخاب توان الکتروموتور یا الکتروگیربکس وجود دارد. همزمان می توان چند انتخاب را برای توان الکترموتور انجام داد.

ولتاژ

دینام ها با ولتاژی که روی پلاک آن ها حک شده باید کار کنند. بسیاری از آن ها به گونه ای طراحی شده اند که قابلیت کار با بیش از یک ولتاژ را داشته باشند. برای مثال برخی موتورها میتوانند در دو ولتاژ220 ولت و 380 ولت کار کنند.

معمولا موتورها یک دامنه نوسان 10 درصدی برای ولتاژ نامی ذکر شده روی پلاک دارند. این به این معنی است که اگر به طور مثال یک موتور برای کار با ولتاژ 230 ولت طراحی شده باشد، میتواند در رنج ولتاژ 208 ولت تا 240 ولت کار کند. نباید به الکتروموتور ولتاژی غیر از ولتاژ ذکر شده برای آن اعمال شود، در غیر این صورت این کار باعث آسیب رسیدن به آن و سایر تجهیزات شما میشود. وقتی با یک موتور با طراحی دو نوع ولتاژ کار میکنید، فراموش نکنید که سیم بندی و جریان و بار اعمال شده بر موتور، متناسب با ولتاژ انتخابی باشد.

جریان نامی

وقتی الکتروموتور در دور نامی خود و گشتاور نامی (معادل توان نامی) کار می کند، جریانی که از می کشد را جریان نامی یا جریان حالت دائم کار می نامیم.

انواع الکتورموتور

جریان راه اندازی

الکتروموتور معمولا در زمان استارت یا همان راه اندازی، جریانی بیشتر از جریان نامی را می کشند. این جریان ممکن است حتی تا 4 برابر جریان نامی باشد. باید در نظر داشت که حتی الامکان با وسیله ها و روشهای مختلف این جریان را کاهش داد. زیرا جریان استارت موتور مخصوصا در روشن و خاموشهای زیاد می تواند اثرات مخربی روی تجهیزات الکتریکی و مکانیکی دستگاه شما بگذارد. استفاده از سافت استارتر، اینورتر و یا تجهیزات مکانیکی که برای راه اندازی به موتور کمک می کنند، از این قبیل هستند.

سرعت

سرعتی که در پلاک موتور ذکر میشود، درواقع همان سرعت چرخش شفت موتور است. این سرعت در ولتاژ و فرکانس مشخصی ذکر می شود و با تغییر ولتاژ و فرکانس بصورت طبیعی ان عدد متفاوت خواهد بود. . سرعت موتور مستقیما وابسته به فرکانس و تعداد قطب های موتور و گیربکس کوپل شده با آن است. در بسیاری از الکتروموتور های AC شما دو سرعت مختلف را برای دو فرکانس 50 و 60 هرتز ملاحظه می کنید. به عنوان مثال در یک موتور سه فاز 4 پل بدون گیربکس معمولی، در فرکانس 50 هرتز، سرعت دورانی حدودا 1400 و در فرکانس 60 هرتزسرعت دورانی 1800 دور بر دقیقه را خواهید دید.

کلاس طراحی

موتورها از لحاظ رفتار در حالت راه اندازی، در کلاس های مختلف طراحی می شوند. کلاس طراحی الکتروموتور اطلاعات مربوط به گشتاور راه اندازی را در اختیار مصرف کننده قرار می دهد که به قرار زیر است: حروف طراحی، اطلاعاتی را گشتاور راه اندازی در اختیار میگذارد.

  • (Bگشتاور راه اندازی نرمال
  • (Cگشتاور راه اندازی بالا
  • (Dگشتاور راه اندازی بسیار بالا

موارد بالا  متداول ترین حروف کلاس طراحی هستند. گشتاور راه اندازی موتور، متفاوت از گشتاور نامی آن است. ممکن است دو موتور با گشتاور نامی یکسان، گشتاور راه اندازی متفاوتی از هم داشته باشند، برای مثال موتوری که در فن های سانتریفیوژ استفاده میشود، نسبت به موتوری که در تسمه نقاله استفاده میشود به گشتاور راه اندازی کمتری نیاز دارد.

موتور الکتریکی

راندمان

راندمان موتور بیانگر این مفهوم است که یک موتور الکتریکی ساده چه طور و با چه کیفیتی انرژی الکتریکی را به عنوان ورودی به انرژی مکانیکی به عنوان خروجی تبدیل میکند و معمولا به صورت یک عدد اعشاری نشان داده میشود. میزان مصرف انرژی موتور بیشترین تاثیر را بر هزینه های عملیاتی سیستم دارد. این پارامتر در قیمت هر موتور الکتریکی ساده ای دخیل است. موتور های با راندمان بالاتر برق کمتری مصرف می کنند و در حوزه مصرف انرژی، بصرفه تر هستند. 

کلاس عایقی

کلاس عایقی بیانگر قابلیت موتور برای مقاومت در برابر دما در طول زمان است. B، F و H رایج ترین کلاس های عایقی هستند.

کلاس عایقی

مداومت کاری الکتروموتور 

کارکرد، مدت زمانی است که موتور میتواند بدون نیاز به خنک شدن کار کند. اغلب الکتروموتور صنعتی ها به صورت دائم کار طراحی میشوند. میزان مداومت کاری الکتروموتور از S1 که بیانگر دائم کار بودن الکتروموتور است، تا S7 متغیر است.

میزان نفوذناپذیری در برابر شرایط محیطی (IP) 

این استاندارد با یک عدد دورقمی کنار آن می آید که ارقام آن نشان دهنده محافظت در برابر آب و گرد و غبار است که هرچه این عدد بزرگ تر باشد محافظت آن در برابر عوامل خارجی بیشتر است.

میزان نفوذناپذیری در برابر شرایط محیطی (IP)

شفت موتور | الکتروموتور شفت بلند | الکتروموتور دو سرشفت

شفت موتور الکتریکی از موارد مهم در خرید و فروش الکتروموتور ها می باشد که می تواند دو سر شفت ، هالوشفت و شفت بلند باشد.بعضی مواقع نیاز است که با صرف هزینه ای مناسب و پایین از سرعت و یا موقعیت دینام و موتور الکتریکی خود مطلع شوید در این زمان ها نیاز به استفاده از انکودر دارید که برای سنکرون کردن انکودر با موتور بهترین روش استفاده از انکودر هالوشفت و الکتروموتور دوسر شفت می باشد که از پشت به ادامه شفت در سر دیگر موتور متصل می شود که دیگر نیازی به پایه انکودر و کوپلینگ مناسب و... ندارید و از لرزش های اضافه در موتور جلوگیری میکند، در ضمن زمانی که نیاز به ترمز الکتریکی داشته باشیم میتوانیم بدون نیاز به دستکاری موتور به راحتی ترمز را روی آن وصل کنیم. که قیمت الکتروموتور ساده دو سر شفت به نسبت شفت اضافی کم تر و به صرفه تر می باشد.

از دینام شفت بلند هم می توان برای کاهش یاتاقان بندی و به دنبال آن کاهش هزینه تمام شده دستگاه نیز به کار برد. 

الکتروموتور ترمز دار

در برخی از مواقع ممکن است نیاز باشد که موتور بلافاصله پس از زدن دکمه خاموش، از حرکت بایستد تا اختلالی در کار دستگاه مورد نظر ایجاد نشود (به عنوان مثال در انواع بالابرهای صنعتی که لازم است بعد از خاموش شدن موتور، بار در ارتفاع مد نظر توقف کند و تحت تاثیر وزن پایین نیاید) و به همین دلیل انواع الکتروموتور ترمزدار ساخته شده است تا انجام این کار ساده‌تر شود.

بورس خرید و فروش انواع الکتروموتور و انواع دینام صنعتی در تهران

فروش الکتروموتور در بازار ایران به صورت کالاهای نو ، کالاها استوک کارکرده و استوک کار نکرده (کالا های مازاد انبارهای کشورهای خارجی) می باشد. در مورد فروش الکتروموتور به شکل اینترنتی هم به صورت جسته گریخته فعالیت هایی انجام شده، اما هیچ کدام به صورت تخصصی و متمرکز بر الکتروموتور توسعه نیافته است. ماناموتور سعی کرده با ایجاد سبدی از برندهای مختلف مطرح در بازار و انواع الکتروموتور صنعتی از جمله الکتروموتور عمودی، الکتروموتور توان بالا و کوچک و... و همچنین ارائه تخصصی همراه با مشاوره فنی، در خرید انواع الکتروموتور تسهیل و تسریع ایجاد کند. بورس های مختلفی برای خرید الکتروموتور در تهران و شهرستانها برای خرید انواع الکتروموتور و تجیزات صنعتی وجود دارد. اما مشکلات عمده ای که برای خرید در این بورس ها وجود دارد، نداشتن لیست قیمتهای کافی و مشخص و واضح، عدم ارائه مشاوره فنی و عدم ارائه انواع الکتروموتور با برندهای متنوع در یک بورس خاص می باشد. 

علی رغم نوسانات هر روزه نرخ ارز و با توجه به اینکه اکثر اجناس وارداتی هستند، در نتیجه قیمت الکتروموتور تحت تاثیر مستقیم این نوسانات قرار دارد. به روز نگه داشتن قیمت الکتروموتور کار دشواری است با این وجود مانا موتور به احترام مشتریان خود و جهت سهولت خرید آنان، هر لحظه نسبت به بروز رسانی قیمت الکتروموتور های موجود در سایت اقدام می کند. بنابراین می توانید با خیالی آسوده و با به کارگیری فیلترهای تعبیه شده در سایت، محصول مناسب خود را پیدا کرده و با قیمت روز خریداری کنید.

واردکننده و فروشنده الکتروموتور ارزان

اگر به دنبال خرید الکتروموتور ارزان می گردید باید به دینام های ایرانی و چینی فکر کنید که جای مناسبی را انتخاب کرده اید زیرا مانا موتور وارد کننده و توزیع کننده انواع دینام های ایرانی و خارجی از جمله الکتروژن، موتوژن و استریم با قیمت های مناسب می باشد.

بعد از انتخاب برند باید دانست که نوع خود موتور مورد استفاده هم مهم است زیرا برای مثال دینام های ایسی قیمت های مناسب تری از موتور های دیسی دارند.

پیش از خرید الکتروموتور لازم است بدانید که قیمت الکتروموتور فقط تابع نوع و برند الکتروموتور نیست. در شرایط مساوی، بیش از همه توان دینام قیمت الکتروموتور را تعیین می کند. پس برای آن که قیمت بالایی نپردازید، محاسبه توان مورد نیاز الکتروموتور قدمی ضروری و رو به جلو برای شما همراهان گرامی می باشد.

با توجه به تیراژ تولید و فروش الکتروموتور های سه فاز ، قیمت الکتروموتور های سه فاز به شدت پایین تر است. این نوع از دینام ها هم ارزان تر و هم در دسترس تر هستند. بسیاری از دینام های سه فاز در توان پایین را می توان با خازن به صورت تکفاز نیز راه اندازی کرد. بنابراین اگر ولتاژ تغذیه مد نظر شما برق 220 ولت شهری است، با توجه به قیمت الکتروموتور می توانید بجای الکتروموتور های تکفاز به الکتروموتور سه فاز نیز فکر کنید.

در مورد کاربردهایی با دور متغیر، قیمت الکتروموتور DC می تواند نسبت به قیمت الکتروموتور AC  مقرون به صرفه تر باشند (تا توانهای کمتر از 300 وات). اما در توانهای بیشتر هزینه بیشتری را به شما تحمیل می کنند.

نمایندگی فروش الکتروموتور ، دینام  و موتور الکتریکی در شهرهای ایران

فروش الکتروموتور در ایران بصورت سنتی در بازارهای صنعتی تهران ، اصفهان ، تبریز و مشهد بیش از بقیه شهرستانها رونق دارد، اما ما در ماناموتور با ارسال کالا به تمامی شهر های ایران از جمله رشت ، کرمان ، کرمانشاه ، قزوین ، کرج و همدان و .... در تلاشیم تا این نبض را به همه نقاط کشور عزیزمان منتقل کنیم. ارسال ماناموتور به تمامی شهرستانهای کشور با تیپاکس، باربری، پست و ... امکانپذیر است.

الکتروموتور ایرانی

الکتروموتور ایرانی از نوع AC در کاربردهای مختلف از کیفیت قابل قبول و بالایی برخوردار هستند. این دستگاه‌ها علاوه بر کیفیت بالا، از پشتیبانی فنی مناسبی نیز برخوردار هستند. این در حالی است که انواع دینام خارجی در بازار ایران دارای پشتیبانی مناسب نیستند. به همین دلیل مشتریان ایرانی، به ویژه آنها که قصد استفاده از موتور الکتریکی در کاربردهای صنعتی را دارند برای استفاده از خدمات پشتیبانی مناسب داخل کشور بهتر است که از این نوع الکتروموتور ها خریداری کنند. 

مانا موتور نماینده شرکت های تولید کننده الکتروموتور در ایران از جمله استریم ، موتوژن ، الکتروژن و ... می باشد که در صورت نیاز به صورت رسمی و با اطمینان خاطر می توانید خرید داشته باشید.

قیمت الکتروموتور ایتالیایی

بررسی آمار فعلی و چشم اندازهای چند ساله صنعت موتور الکتریکی ایتالیایی نشان می دهد ، سالیانه میلیاردها دلار سود نصیب کشور ایتالیا در این زمینه می شود. محصولات و دینام های اروپایی به دلیل سازگاری زیست محیطی و طول عمر بالایی که دارند، در بعضی کشورها به عنوان انتخاب اول صنایع سبک و سنگین شناخته می شوند.

الکتروموتور های ایتالیایی از برترین و با کیفیت ترین محصولات تولید شده در جهان محسوب می شوند. این محصولات با دارا بودن استانداردهای سخت گیرانه اتحادیه اروپا، توانسته اند به راحتی در سایر بازارها مانند کشورهای خاورمیانه و آسیای جنوب شرقی به فروش گسترده برسند. کیفیت اصلی ترین شاخصه انواع الکتروموتور های تولیدشده در قاره اروپا است.

نکته دیگری که باید در مورد انواع دینام های تولید شده در قاره اروپا بیان کنیم، استفاده از تکنولوژی ها و فناوری های نوین جهت افزایش بازدهی موتورها است. همچنین واحدهای تحقیق و توسعه برندهای بزرگ الکتروموتور اروپایی، همواره سعی در افزایش گستره استفاده از انواع الکتروموتور های ضد انفجار برای کار در شرایط سخت و حساس صنعتی دارند.این مهم با استفاده از استانداردهای جدید در عایق بندی موتورها امکان پذیر شده است.

از شرکت های تولید کننده الکتروموتور مطرح می توان به CIMA شاره کرد. این برند در کنار قیمت بسیار مناسب خود جایگاه بسیار خوبی را در بازار ایران دست و پا کرده که میتوانید آن را در مانا موتور سرچ ، مقایسه و خرید کنید. از دیگر برندهای الکتروموتور ایتالیایی موجود در بازار ایران می توان به MARELLI ، BONFIGLIOLI  و ... اشاره کرد.

انواع موتور الکتریکی

الکتروموتور های پرفروش

تا به اینجا با نحوه انتخاب بهترین الکتروموتور آشنایی کافی را بدست آورده ایم. حال می خواهیم بپردازیم به برخی از الکتروموتور های پر فروش موجود در بازار بپردازیم.

الکتروموتور موتوژن

الکتروموتور تک فاز موتوژن

از الکتروموتور های تک فاز موتوژن می توان در مواردی همچون موتور لباسشویی، یخچال ها، کولر آبی، پمپ آب خانگی، انواع بالابر و ... استفاده کرد. این الکتروموتور ها معمولا ارزان تر از نوع سه فاز آن ها هستند.

از جمله پرفروش ترین الکتروموتور های تک فاز موتوژن می توان بهالکتروموتور تک فاز دوخازنه 2 اسب 3000 دور ،الکتروموتور تک فاز رله ای 1500 دور ،الکتروموتور کولری 4/3 اسب 1400 دور والکتروموتور تک فاز 3 اسب 1500 دور اشاره کرد.

الکتروموتور سه فاز موتوژن

نوع سه فاز الکتروموتور موتوژن عمدتا در صنایع با کاریبری های سنگین و در جاهایی که نیاز به گشتاور بالا دارد استفاده می شود.

الکتروموتور سه فاز موتوژن دو اسب 1500 دور ،الکتروموتور سه فاز موتوژن دو اسب 750 دور والکتروموتور سه فاز دو اسب 100 دور اشاره کرد

الکتروموتور استریم

الکتروموتور استریم چین از محصولات پرکاربرد موجود در بازار ایران است که در میان کالاهای مشابه از محبوبیت بالاتری برخوردار است.

الکتروموتور استریم تک فاز

مدل تک فاز الکتروموتور های استریم عمدتا در مصارف سبکتر مثل مصارف خانگی و صنایع سبک به کار می روند. این سری از الکتروموتور ها با وجود کیفیت و کاربرد بالای خود، قیمت مقرون به صرفه تری دارند.

برخی از پرفروش ترین الکتروموتور های تک فاز استریم می توان بهالکتروموتور تک فاز یک اسب 3000 دور ،الکتروموتور تک فاز دو اسب 3000 دور ،الکتروموتور تک فاز سه اسب 1400 دور والکتروموتور تک فاز یک و نیم اسب 3000 دور اشاره کرد.

الکتروموتور استریم سه فاز

الکتروموتور های سه فاز استریم عمدتا برای کاربری های سنگین تر و صنعتی مورد استفاده قرار می گیرند.

برخی از موارد پر فروش این سری از الکتروموتور های استریم عبارت اند از :الکتروموتور سه فاز سه اسب 3000 دور ،الکتروموتور سه فاز سه اسب 900 دور .

انواع الکتروموتور

برخی دیگر از برندهای برتر تولیدکننده انواع الکتروموتور و دینام عبارتند از :الکتروموتور الکتروژن ،الکتروموتور جمکو ،الکتروموتور کاجیلی والکتروموتور زیمنس

لیست قیمت خرید آنلاین انواع موتور الکتریکی در سایت فروشگاه اینترنتی مانا موتور

سایت مانا موتور همیشه سعی دارد که با ارائه خدمات بهتر رضایت‌ مندی مشتریانش را کسب کند.

این فروشگاه از سال 1391 سعی می کند با عرضه و فروش اینترنتی انواع الکتروموتور، با برندهای مختلف چینی، ایرانی، کره ای، تایوانی، اروپایی و ... با تنوع و کیفیت و قیمت مناسب، فضای مناسبی را برای صنعتگر ایرانی خلق نماید. با مشاهده قیمت ها در سایت ماناموتور به صورت لیست قیمت و با فیلتر کردن مشخصات فنی می توانید به راحتی لیستی از دینام های مورد نیاز خود را بیابید.

مشاوره فنی و خرید آنلاین انواع الکتروموتور

اگر قصد خرید الکتروموتور مورد نیاز خود را دارید اما نمی دانید کدام یک از مدل های آن برای پروژه شما مناسب است، مانا موتور به شما در زمینه انتخاب و خرید الکتروموتور کمک می کند. مشاوره فنی برای خرید الکترو موتور، مانند هر نوع کالای صنعتی دیگر، می تواند از تحمیل هزینه های خرید محصول و همچنین هزینه های مربوط به سعی و خطاهای اجتناب ناپذیر آن جلوگیری نماید.

مزیت مهم خرید الکتروموتور به صورت اینترنتی، آن است که می توانید با مقایسه مشخصات فنی و قیمت برندهای مختلف، بر حسب پروژه مد نظر و امکانات و محدودیت های آن، اقدام به خرید دقیقی داشته باشد. همچنین در صورت نیاز به اطلاعات کامل فنی محصول ، کاتالوگ برندهای مختلف بصورت ضمیمه در صفحه هر محصول بارگذاری می شوند.

خدمات مشتریان

سایت ماناموتور همواره سعی می‌کند که خدمات بهتری را به مشتریان عزیز ارائه کند. وجود برخی از خدمات در یک خرید اینترنتی الزامی است تا کاربر بتواند خرید خوبی را تجربه کنند. برخی از خدمات لازم برای یک سایت فروش اینترنتی عبارتند از:

  • گارانتی و خدمات پس از فروش
  • روش‌های گوناگون برای پرداخت
  • ارسال سریع مرسولات برای مشتری
  • امکان بازگرداندن کالا در صورت وجود مشکل

گارانتی محصولات

دوباره باید اشاره کرد که از مزایای دینام ایرانی نسبت به دینام های خارجی این است که محصولات ایرانی خدمات پس از فروش بسیار بهتری دارند. تمام دینام های ایرانی در وبسایت ماناموتور با گارانتی رسمی به فروش می‌رسد. فروش تجهیزات صنعتی با گارانتی رسمی دو حسن بسیار بزرگ برای کاربران دارد. مورد اول این است که وجود کارت گارانتی رسمی همراه با محصول نشان می‌دهد که کالا دارای اصالت بوده و توسط شرکت سازنده تولید شده است.

 گارانتی

امکان دریافت خدمات از شرکت اصلی تولیدکننده، دومین فایده بزرگ خرید تجهیزات صنعتی با گارانتی رسمی است. با استفاده از کارت گارانتی می‌توانید خدماتی مثل تعمیر یا سرویس الکتروموتور را به صورت رایگان دریافت کنید.

روش‌های گوناگون پرداخت

صنعتگران ایرانی می‌توانند به جهت خرید الکتروموتور از سایت ماناموتور، موتور الکتریکی ایرانی و خارجی را با بهترین قیمت ممکن خریداری کرده و از راه‌های مختلفی مبلغ سفارش را پرداخت کنند. امکان پرداخت به صورت اینترنتی، کارت به کارت و با حواله بانکی در سایت ماناموتور قرار گرفته تا مشتریان عزیز دستی باز برای پرداخت سفارش خود داشته باشند.

ارسال مرسولات در سریع‌ترین زمان ممکن

سفارشات در سایت ماناموتور با روش‌های گوناگونی به آدرس مورد نظر مشتری فرستاده می‌شود. برای سفارشاتی که حجم کالا زیاد است، از باربری‌های مخصوص استفاده می‌شود تا کالا در سلامت کامل و در کمترین زمان به دست مشتری برسد پیک ، پست و تیپاکس از دیگر روش‌های ارسال کالا در سایت ماناموتور است. از دیگر خدمات ویژه سایت ماناموتور این است که می‌توان به صورت حضوری برای دریافت سفارش به دفتر ماناموتور مراجعه کرد. مشتریان عزیز با گرفتن وقت قبلی می‌توانند به صورت حضوری در دفتر ماناموتور برای دریافت سفارش حاضر شوند.

امکان مرجوعی سفارشات

در برخی از موارد انگشت‌شمار ممکن است که سفارش دریافتی مشتری به دلیل حمل نادرست با مشکل مواجه شود. در صورت چنین شرایطی کاربران می‌توانند ظرف 48 ساعت موضوع را به پشتیبانی ماناموتور گزارش کنند تا کالا را بازگردانند.

ماناموتور پایان جستجوی شماست

ما در ماناموتور تلاش می کنیم که با حداکثر توان خود بهترین خرید را برای شما عزیزان رقم بزنیم و در مسیر خرید هم زمان را مدیریت کنیم و هم همراه مفیدی باشیم تا لذت خریدی آسان و مطمئن را بچشید.

 

 

مشاهده بیشتر
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

5354 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
نمایش کالای 1 تا کالای 24 مجموع کل: 5354 کالا
  1. ELECTROGEN-FL-63B14
    نیم فلنج الکتروژن سایز 63B14
    ‎240,000 تومان
مشاهده به صورت مشبک لیست Expand

5354 آیتم

صفحه
هر صفحه
تنظیم بصورت نزولی
ارتباط با ما